Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Już raczej za późno bo kazałam zamrozić oba na jednej słomceAsia super jak sie wszystkie rowno dziela, to juz bardzo dobry znak . Zapytaj czy bi ci nie podali rozmrozonej 3 i swiezej blaski , moze akurat to bedzie dobre wyjscie?![]()
[emoji20] [emoji21] [emoji22] [emoji24]9dpt beta 0.8
Progesteron 32
Koniec zludzen i nadzieje
Kochana ja miałam łyżeczkowanie macicy , że względu na polipowatosc endometrium.
Ten zabieg trwa około 15 mimut i w ten sam dzień byłam już w domu .
Unikalam dużej ilości schodów i wysiłku .
Bolało bardziej niz po histeroskopi ,ale za to było zdecydowanie mniejsze i krotsze krawienie .
Felia no bywają komplikacje ale nie myśl o tym. Ja miałam łyżeczkowanie po poronieniu i po porodzie. nie przeszkodziło to w implantacji. Jeśli coś tam zostało to muszą to usunąć, chyba że zapytasz lekarza o następny cykl, może samo się wydali.A po takim lyzeczkowaniu nie trudniej jest zajsc w ciaze?
Lama bardzo mi przykro ale jak widzisz na forum udaje się tym co idą dalej. Zamknij ten transfer i ustal sobie w głowie kolejne kroki. I trzymaj się że masz dojść do celu i dopiero wtedy zapłaczesz ale już ze szczęścia. Siły ci życzę i uszy do gory jesteś młodziutka i będziesz mamą tylko widocznie jeszcze trzeba się poczołgać.9dpt beta 0.8
Progesteron 32
Przykro mi. Nie powino tak być9dpt beta 0.8
Progesteron 32
Nie mam pojęcia ja zaraz po łyżeczkowaniu w tym samym cyklu miałam transfer , nie udał się .A po takim lyzeczkowaniu nie trudniej jest zajsc w ciaze?