reklama

Kto po in vitro?

reklama
Megi ty masz ten przyrost do nieba❤️❤️❤️Ja mam dzisiaj tez 17 dpt i podejrzewam ze 2000 , ale ty prawie 6000:szok: idziesz jak burza
Aż się boje co zastane u lekarza :wink:tez tak liczyłam ze w granicach 1500 a tu tak duzo:szok:oby tylko wszystko było dobrze, zresztą sam wiesz..
Beata utyła z poniedzialku 633 na 2013 dzisiaj❤️
Uuu kochana to moja beta wymiata :paż się boje co zastanę w brzuchu:rolleyes:

Tzn ja nie robiłam u mojego doktorka. Tylko zupełnie w innym miejscu. Wyszukałam gdzie najtaniej i pojechałam (2350zl) ja myślałam ze jak po invitro to trzeba robić i nawet nie dyskutowalismy z mężem czy robić czy nie.. hmm no tak czy siak już zrobione i nie ma o czym mówić oby tylko dobrze wyszły. A ile płaciłas za papa i to specjalne usg??
Ja badania prenatalne mam darmowe i nawet już zapisałam się w jednym miejscu na 13 tydzień. i 4 dzień. Jeszcze moja ginekolog gdzieś do innego miasta mnie wysyła ale nie chce mi się jeździć ileś tam razy. Pierwsze to spotkanie z genetykiem, potem USG i pobrania krwi a na koniec znowu spotkanie z genetykiem. Jeszcze USG połówkowe też jakieś specjalne będą robić. Pewnie nifity zrobię niezależnie od wszystkiego. Liczę że na tym zakończę. Oczywiście jak dotrwam do 13 tc.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry