Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dokładnie tylko smutna atmosfera w moim domu się zrobiłaale on na tym etapie jest mały, dosłownie w mm. Szkoda że lekarz nie dał ci zdjęcia albo opisu. No nic trzeba czekać.
Ten sam lekarz co robił transfer ale u mnie wszystko inaczej kurtki protokół trwał 21 dni stymulacij transfer w 24 dcJa miałam transfer w 25dc i na początku ciĄża też była młodsza o ok 12 dni. Ok 12-13 tyg rôżnica wynosiła już tylko 3 dni a na koniec urodziła się Marcelina z wagą 4420 i długa na 62cmbyłaś u lakarza który zna sie na in vitro? Mówiłaś że to ciąża z invitro?
A dlaczego ciaza byla młodsza o 12 dni u Ciebie?Ten sam lekarz co robił transfer ale u mnie wszystko inaczej kurtki protokół trwał 21 dni stymulacij transfer w 24 dc
Niestety jeszcze duuuuzo stresu przejdziemy. Ja to chyba się uspokoję jak urodzę zdrowe dziecko. Naprawdę dziwny lekarz. Równo w 5 tc pęcherzyk ma 2-3 mm. 5.5 tygodnia 6 mm. To średnie. Chyba że pęcherzyk był jakiś nierówny czy zapadnięty to rzeczywiście zmartwienie. Czekaj.Dokładnie tylko smutna atmosfera w moim domu się zrobiła
Ten sam lekarz co robił transfer ale u mnie wszystko inaczej kurtki protokół trwał 21 dni stymulacij transfer w 24 dc
Niestety jeszcze duuuuzo stresu przejdziemy. Ja to chyba się uspokoję jak urodzę zdrowe dziecko. Naprawdę dziwny lekarz. Równo w 5 tc pęcherzyk ma 2-3 mm. 5.5 tygodnia 6 mm. To średnie. Chyba że pęcherzyk był jakiś nierówny czy zapadnięty to rzeczywiście zmartwienie. Czekaj.[/QUOTE nic takiego noe widzialam i tak wrazie czego idę jeszcze do innego lekarza na konsultacje na szczescie moje szefostwo dało mi tydzień wolnego
nie no jak za czesc zaplacilas to druga tez bedzie platnaTo jakos ten ostatni punkt przeoczylam... Szkoda, bo juz placilam za testy z krwi, ale moze chociaz usg bedzie na nfz
Bo moj lekarz liczy od pierwszego dnia ostatniej miesiaczkiA dlaczego ciaza byla młodsza o 12 dni u Ciebie?
To u mnie chyba nie ale mam nadzieję że będzie dobrze stymulacja wolo szła to może pęcherzyk ciążowy wolniej rośnieBo moj lekarz liczy od pierwszego dnia ostatniej miesiaczki