sssurykatka
Fanka BB :)
Nie bolało, dziś zaczęło delikatnie podbrzusze, tłumaczę sobie że to implantcjaJa również siedzę w pracy ale całe szczęście już piątekDziś 4dpt a mnie od samego transferu pobolewa czasem podbrzusze. Ciebie coś boli?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie bolało, dziś zaczęło delikatnie podbrzusze, tłumaczę sobie że to implantcjaJa również siedzę w pracy ale całe szczęście już piątekDziś 4dpt a mnie od samego transferu pobolewa czasem podbrzusze. Ciebie coś boli?
Bardzo dobrze i niech tak zostanie. Mdlosci przeszły, bol piersi też. Zawsze jestem chętna żeby zasnąć, ale teraz punkt 22 to już wyzwanie. Pęcherz o 5 budzi. Brzuszek rosnie. Waga -1kg to mnie troche zastanawia, ale myślę że to przez ciazowa nadczynność tarczycy. W następnym tygodniu prenatalne!Lapiej pisz co u Ciebie, jak sie czujesz??![]()
Ależ Ty niecierpliwaDziewczynki zrobiłam wczoraj w 6 dpt test sikany plutkpwy w zasadzie dwa i wyszły takie cienkie kreseczki ale takie prawie niewidoczne dzisiaj 7 dpt znowu zrobiłam dwa płytowy znowu to samo pod światłem lepiej widać a strumieniowych nic. Zrobiłam też betę za 2 godzinę wynik. Co tym myślicie?
Miałyśmy razem betować Nooooo strasznie i teraz się denerwuje i żałuję bo tak bym się przez weekend jeszcze pocieszylaAleż Ty niecierpliwaMiałyśmy razem betować
![]()
@Mama!Mia! To Ty kiedy ruszasz nas bete?Ależ Ty niecierpliwaMiałyśmy razem betować
![]()
No to trzymam kciukiNooooo strasznie i teraz się denerwuje i żałuję bo tak bym się przez weekend jeszcze pocieszylaale jak zobaczylam tablica kreskę to nie wytrzymałam. Za godzinę wynik
Ja czekam do poniedziałku@Mama!Mia! To Ty kiedy ruszasz nas bete?![]()
Za pół godziny@Ozis masz już wyniki??? Nie 3maj nas w napięciu?