reklama

Kto po in vitro?

Byc może... od razu z gory powiedział ze on robi to badanie i ze nam ogarnie. Ale mąż bardzo ufa naszemu doktorkowi. Jest z polecenia. Wielu znajomym pomógł i na pewno nie będzie chciał robić badań u nikogo innego. Z reszta ja chyba tez nie. A tak się jeszcze zastanawiam ( może i głupie pytanie:p) ale strasznie chciałabym nagrać sobie takie usg na telefon ale wstydzę się zapytać... bo na usg to wszystko super widac a te fotki to raczej słabe ujęcia zawsze. No i tak się zastanawiam czy wypada wogole zapytać bo ja to wstydzioch jestem:ninja2: :sorry2: co myślicie??
Ja mam nagranie z prenatalnych na plycie tania nie byla bo 50 zeta ale pamiatka super. Zapytaj twoj lekarz pewnie tez ma mozliwosc nagrania

reklama
Moja beta dziś 2848,8 [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ To jest 15 dpt. Miałam kolejno w 9dpt 138,8 w 11 dpt 444,1 i teraz w 15 dot 2848,8. Co ona tak rośnie jak szalona?:) miałam podany tylko jeden zarodek...
Kochana, Twoja beta rosnie, bo ciaza prawidlowo sie rozwija [emoji5] nic sie nie martw! [emoji173] u mnie tez tak szybko rosla przy jednym zarodku, nawet myslalysmy z dziewczynami, ze moze beda twinsy, a jest jeden chlopiec, poki co 18tc i wszystko ok [emoji4]
Btw. Dziewczyny ale jaja, wlasnie mi @adansonia uswiadomila, ze to juz 5ty miesiac.. bo ja kurde caly czas zylam w przeswiadczeniu ze jestem w 4tym i sie dziwilam ze mi tak szybko brzuch rosnie [emoji86]

Dzisiaj jest 23 dpt bylam na usg li lekarz powiedział że jest zamaly zarodek jak na ten tyszien ciazy mam jeszcze przyjść w poniedziałek ale raczej nic dobrego z tego nie będzie jestem załamana
Bardzo Ci wspolczuje kochana [emoji173][emoji173] mocno tule [emoji173][emoji173] co by sie nie dzialo, mysl w ten sposob, ze kazda sytuacja z ktora musisz sie zmierzyc jest kolejnym krokiem do upragnionego celu..
Edit: wlasnie doczytalam ze lekarz mowil o widocznym zarodku. Czyli nie wszystko stracone. Poczatkowo odczytalam ze mowa o pecherzyku, stad pocieszajacy ton mojej powyzszej odpowiedzi [emoji4]

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry