• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczynki, spokojnej nocy wszystkim życzę. Ide spać, może dziś sie trochę wyśpie bo poprzedniej nocy to niewiele spałam:sorry2:. a jutro proszę standardowo trzymać kciuki, tańczyć, śpiewać co tam która jeszcze potrafi, żeby moje wymarzone szczęście trwało nadal.
buziole , słodkich snów:-)

hola beta na pewno urosła a maleństwo zostanie w brzusiu na dobre :-)

reklama
Dziewczynki, spokojnej nocy wszystkim życzę. Ide spać, może dziś sie trochę wyśpie bo poprzedniej nocy to niewiele spałam:sorry2:. a jutro proszę standardowo trzymać kciuki, tańczyć, śpiewać co tam która jeszcze potrafi, żeby moje wymarzone szczęście trwało nadal.
buziole , słodkich snów:-)

Hola, wypoczywaj ile wlezie.
Benle ma rację, jutro tańczymy, śpiewamy, latawce puszczamy. Wszystko, co miałoby pomóc.

Różyczka dzięki, właśnie chcialam sobie zażyć tą no spe i się okazało, ze nie mam:no: byłam przekonana, ze jeszcze jest:sorry2: Może jutro w jakimś polskim sklepie kupie....
coleta piekny przyrost! Gratuluje!!!!:-)
hola trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&

Madzialenak, betę zrobię w Gdańsku, tak będzie mi wygodniej. Już mam nawet skierowanie. Tylko na wyniki będę musiała czekać do 17:00.
Wiesz może, czy w Invikcie wynik dostępny jest w ciągu godziny?

Lawendowy sen
niestety nie wiem, ale wydaje mi się że trzeba poczekać kilka godzin. W Invimedzie z kolei wynik jest tak po 14 jak raniutko do chyba godz. 9 pobiorą Ci krew. Bez sensu abyś jechała do Gdyni.

Jutro zadzwonię do Invikty i się dowiem, jak to jest z betą. Bo hormony robią w ciągu godziny.
Zresztą tyle czekania do bety, to na wynik te parę godzin mnie nie zbawi. I tak to niczego nie zmieni i w niczym nie pomoże.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry