Czarnula34
Fanka BB :)
Dziewczyny czy mozmo zachamowac zmniejszanie się AMH bo podwyższyć wiem że nie można co zalecanie przed stymulacja@dżoasia jak tam Twoja drużyna ? Wypatruje od wczoraj posta i nie mogę się doczekać !
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny czy mozmo zachamowac zmniejszanie się AMH bo podwyższyć wiem że nie można co zalecanie przed stymulacja@dżoasia jak tam Twoja drużyna ? Wypatruje od wczoraj posta i nie mogę się doczekać !
Dzisiaj 8 dpt, ale cień mi już wyszedł w 6 dpt, jak zrobiłam w 7 dpt beta wyszła 14.85 i się podlamalam ale dziewczyny mnie przy prowadziły mocno do porządku i staram się myśleć bardziej optymistyczniePowiedzialabym ze to calkiem niezla kreska a nie cien [emoji4] ktory to dpt? Kiedy beta?
Ja brałam d vitum forte i witaminę E 1000jDziewczyny czy mozmo zachamowac zmniejszanie się AMH bo podwyższyć wiem że nie można co zalecanie przed stymulacja
Aha a to bralas przed stymulacja czy na zatrzymanie spadku AMHJa brałam d vitum forte i witaminę E 1000j
(jest jeszcze coś takiego jak dhea ale ja tego nie suplementowalm to nie wiem)
Nie można, to naturalny proces. Nasza rezerwa z czasem się zmniejsza... zaznaczę raz jeszcze, suplementacja witaminy powoduje że wynik wychodzi wyższy, rezerwa się nie podnosiDziewczyny czy mozmo zachamowac zmniejszanie się AMH
Generalnie brałam przed stymulacja! Ale 3 lata wcześniej podchodziłam do invitro bez tych witamin ( ale czy to miało jakieś znaczenie tak naprawde to nigdy się nie dowiem) i guzik! 3 stymulację dwa transfery i zero mrozakow! Klapa po całości! A teraz brałam te witaminy i z 4 komórek zaplodnily się 3! I z pierwszego crio jest ciąża! Zaraz już 12 tydzień! I mam jeszcze jednego mrozaczka! Wiec może miały znaczenie te witaminy..Aha a to bralas przed stymulacja czy na zatrzymanie spadku AMH
Jeju tak mi milo ze o mnie pamietasz. Dziekuje. Jestem z Wami. Wszystko czytam. Tylko weny do pisania jakis brak...@Kurcia a Ty słońce jak???
A co to za psycholog??? Kurcia a Ty jesteś tam gdzie Asia w Ciechocinku?Jeju tak mi milo ze o mnie pamietasz. Dziekuje. Jestem z Wami. Wszystko czytam. Tylko weny do pisania jakis brak...
We wtorek wizyta i chyba start stymulacji. Pokontrolowalam tsh i inne. Wszystko w normie. Homocysteina kolo 9, wiec nie super ale obleci.
Bylam u psycholog, ale pol wizyty trwalo jej opowiadanie ze moja klinika nie jest dobra i powinno sie isc tylko do Novum...takze nie bylo jakos super.