gosia321
Fanka BB :)
Pieknie widac [emoji122][emoji122][emoji122]Tak wygląda mój dzisiejszy test, przez tel słabiej widać ale ja tam lekka kreseczki widać. Oczywiście nie jest to przysłowiowy bat ale jakiś cień się pojawia![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pieknie widac [emoji122][emoji122][emoji122]Tak wygląda mój dzisiejszy test, przez tel słabiej widać ale ja tam lekka kreseczki widać. Oczywiście nie jest to przysłowiowy bat ale jakiś cień się pojawia![]()
Dziewczyny mam pytanie jak z farbowaniem wlosow przed in vitro ile wcześniej można farbowacMuszę się wam pochwalić... trafiłam w żyłkę neoparinem - oj beeeeedzie siniak [emoji14]
Najpierw przez 35 min rozmawialysmy ogolnie. Jak sobie radzic, o tym jak ja reaguje na bobasa w rodzinie itp. Oczywiscie pytala o moja droge leczenia, o klinike, ale to tak w rozmowie.@Kurcia, ale czegos ja nie rozumiem bo jak idziesz do psycholog to raczej porozmawiac jak przejsc przez ta ciezka droge a nie w jakiej klinice sie leczyc.
Czy Ty ja o cos zapytalas czy ona sama zaczela o skutecznosci roznych klinik rozmawiac??
No nie ukrywam ze jestem w szoku ...
Chyba nie ma jakichś przeciwskazan. Ja robiłam pasemka dokładnie na tydzien przedDziewczyny mam pytanie jak z farbowaniem wlosow przed in vitro ile wcześniej można farbowac
Myślę że Pani pomyliły się interesy z pacjentem. Nikt nie ma nadzwyczajnych mocy aby zagwarantować nam dziecko. W Polsce kliniki niestety nie upubliczniają raportów ze swojej działalności tak abyśmy zobaczyły jak wygląda prawda o sukcesie leczenia. Jakieś szczątkowe informacje były przy programie rządowym. 50 % sukcesu to chyba nikt na świecie nie ma i obciach jeśli wciska to osoba zawodowo związana z problem niepłodności.Najpierw przez 35 min rozmawialysmy ogolnie. Jak sobie radzic, o tym jak ja reaguje na bobasa w rodzinie itp. Oczywiscie pytala o moja droge leczenia, o klinike, ale to tak w rozmowie.
Pozniej to ona powiedziala, ze musi mi o czyms powiedziec i ze moja klinika nie jest dobra. I mowila o tych rankingach itp. Ze zyczy mi jak najlepiej, ale ze jesli sie nie uda to zebym uciekala. Bo tylko Lewy sie liczy.
Najpierw przez 35 min rozmawialysmy ogolnie. Jak sobie radzic, o tym jak ja reaguje na bobasa w rodzinie itp. Oczywiscie pytala o moja droge leczenia, o klinike, ale to tak w rozmowie.
Pozniej to ona powiedziala, ze musi mi o czyms powiedziec i ze moja klinika nie jest dobra. I mowila o tych rankingach itp. Ze zyczy mi jak najlepiej, ale ze jesli sie nie uda to zebym uciekala. Bo tylko Lewy sie liczy.
Sama nie wiem czy gotowa. Tyle sie teraz dzieje pod wzgledem zawodowym ze to chyba najgorszy czas na ciaze. Ale coz. Jakos trzeba dac rade.No to Pani poszla po bandzie![]()
@Kurcia, a Ty gotowa na stymulacje? Transferujemy razem w pazdzierniku???
Dziekuje za wypowiedz.Myślę że Pani pomyliły się interesy z pacjentem. Nikt nie ma nadzwyczajnych mocy aby zagwarantować nam dziecko. W Polsce kliniki niestety nie upubliczniają raportów ze swojej działalności tak abyśmy zobaczyły jak wygląda prawda o sukcesie leczenia. Jakieś szczątkowe informacje były przy programie rządowym. 50 % sukcesu to chyba nikt na świecie nie ma i obciach jeśli wciska to osoba zawodowo związana z problem niepłodności.
Ja jestem w Niemczech . Lekarka mowila ze jak chce to moge po 7 dniach zrobić . A beye kazala 14 dpt . Nie mam gdzie zrobic tak szybko bety , zeby wynik byl tego samego dnia . Tu w Niemczech na drugi dzien jest wynik ... dlatego probuje tym co mogeHej Karolina. Ja Ci powiem, ze u mnie w 9dpt blastocysty już testy pokazywały albo w jedną albo w drugą strone ale tak jak dziewczyny pisały często testy nie pokazują nic a potem piękne ciąże są z tego. Postaraj się iść na betę jak najszybciej i będziesz miała wszystko jasne. Chociaż z tego co pamiętam jesteś w Stanach a tam pewnie nie ma laboratoriów pod ręką...?
A jakiej firmy robisz te testy? Jaka maja czułość? Kiedy klinika Ci kazała testować?