Mamma!Mia!
Fanka BB :)
Dokładnie, a potem w piątekPiękna beta, piękny progesteron.[emoji8] Oby tak dalej. W środę powtóreczka? [emoji16]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dokładnie, a potem w piątekPiękna beta, piękny progesteron.[emoji8] Oby tak dalej. W środę powtóreczka? [emoji16]
Progesteron mega supe r☺☺☺Progesteron 126,7
Ja z progesteronem nigdy nie miałam problemu - chociaż z tymProgesteron mega supe r☺☺☺
A jaki miałaś progesteron w dniu transferu?Progesteron mega supe r☺☺☺
Nie wiem, bo w invimedzie nie badają w dniu transferu.A jaki miałaś progesteron w dniu transferu?
A jakie badania robiłaś? Jakie leki na wysoki progesteron ?Nie wiem, bo w invimedzie nie badają w dniu transferu.
Za to już 2 razy miałam przekładany transfer w związku właśnie z wysokim progesteronem w 14 dc.
Nie wierzę!!!! Beta 229![]()
Teraz biorę CRINONE zamiast luteiny i progesteron besins zamiast duphastonu.A jakie badania robiłaś? Jakie leki na wysoki progesteron ?
Mama mia aż mam ciary. Gratulije i ogroooomnie się cieszę. Spokojnej ciąży i ślicznego bobaska.Teraz biorę CRINONE zamiast luteiny i progesteron besins zamiast duphastonu.
Podobno są lepsze
A o jakie badania pytasz?