Monika 2311
Zaangażowana w BB
Niestety po wizycie koniec złudzeń pęcherzyk ciazowy prawie nie widoczny odstawiam leki i czekam @ mam miesiąc odczekać przed kolejnym podejściem
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przykro miNiestety po wizycie koniec złudzeń pęcherzyk ciazowy prawie nie widoczny odstawiam leki i czekam @ mam miesiąc odczekać przed kolejnym podejściem
Kochana gratuluję i pięknej bety i pęcherzyka![emoji173]Dziewczyny jeszcze tylko szybko Wam napisze że był widoczny pęcherzyk. Kolejna weryfikacja 11 października.. Lecę do pracy. Życzę miłego dnia [emoji173]️
Przykro...Niestety po wizycie koniec złudzeń pęcherzyk ciazowy prawie nie widoczny odstawiam leki i czekam @ mam miesiąc odczekać przed kolejnym podejściem
Wow![emoji4]Dziewiąty
Monia coś się zadziało nie załamuj się tylko do przodu.Niestety po wizycie koniec złudzeń pęcherzyk ciazowy prawie nie widoczny odstawiam leki i czekam @ mam miesiąc odczekać przed kolejnym podejściem
Przykro mi. Tule mocnoNiestety po wizycie koniec złudzeń pęcherzyk ciazowy prawie nie widoczny odstawiam leki i czekam @ mam miesiąc odczekać przed kolejnym podejściem
9dpt ?Dziewiąty