Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O kurczę, takie późne wizyty powinny być karalne. Jak tak można ciężarną trzymać w napięciu?będę dziś ćwiczyć cierpliwość bo wizyta dopiero na 19:30
No i wszystko jasneZadzwoń jutro i zapytaj, bo te badania na obczyźnie... Sama wiesz jak jest, co kraj to obyczaji większe bzdury wychodzą

Jak po południu to liczony jest 1dc dnia następnego.Może głupie pytanie ale tego nie wiem.
Jak liczymy pierwszy dzień cyklu?
Jak dostanie się okres do której godziny?Jak dostane okres na przykład o 18 czy 22 to jest pierwszy dzień cyklu?I rano dzień następny mogę już zrobić badanie jako 2 dc ?Czy mam liczyć mijające 24 godziny i dopiero jest drugi dzień cyklu.
Chodzi o kwestie robienia badań w 2 czy 3 dc.
Nie wiem czy udało mi się to składnie wytłumaczyć..
Dzięki Dziewczyny!
sama się tak umówiłam, bo mąż chciał być na wizycie a musi dziś być w pracy.O kurczę, takie późne wizyty powinny być karalne. Jak tak można ciężarną trzymać w napięciu?![]()
Osz K@^#%... jak w ogóle tak można!!! :/No i wszystko jasne
Nie dostałam i nie dostane bo jelopy przeoczyli te badaniemusze czekac teraz od lekarza na skierowanie i znowu jechac
Co za kraj![]()
No i weź tutaj nie denerwuj się ...Osz K@^#%... jak w ogóle tak można!!! :/
Do Dr Zygler. Ona była prowadzącym. Ale miałam wizyty prawie u każdego chybajesteśmy po dwóch procedurach. Udany 4 transfer;-) u nas czynnik męski.
A u Was jak sytuacja? Do kogo chodzisz?
@annemarie jak się czujesz?
@dżoasia wspaniała informacja!
Wszystkim Dziewczynom tylko wspaniałych informacji!!!
Ja jutro jadę do Paśnika ,ciekawe co powie.
Miłego dnia!
Ja rodziłam w malutkim szpitalu ale ciąża była donoszona i poród rozpoczął się normalnie. W każdym innym przypadku a już w szszególności rozpoczęcia akcji porodowej wcześniej powodowałoby decezję o porodzie w szpitalu z oddziałem odpowiednim dla wcześniaków.Z tego co mi ten lekarz mowil to maja sprzet w razie komplikacji, jesli w razie jakby sie dziecko np w 30 tyg urodzilo to faktycznie przewoza do innego szpitala.