reklama

Kto po in vitro?

Witajcie
Chciałam do Was dołączyć, czytam od paru miesięcy, ale wcześniej się nie udzielalam. Dzisiaj dopadł mnie dół, a Wy tak fajnie się wspieracie....
Jestem po jednej stymulacji i 3 nieudanych transferach, został nam jeden 5cio dniowy Mrozaczek. Jutro jadę na drugą wizytę do doc Pasnika, mam część badań i jutro będę robić kolejne......niby działam, idę do przodu, a jednak wiary mi brak :( Dodatkowo stresuje mnie to ze nie mieszkam w Pl wiec loty i w ogóle planowanie, żeby jeszcze w odpowiedni dzień cyklu się wbić. ....ale widzę ze jest Was tu trochę które mieszkacie za granicą.
Mam nadzieję ze mnie przyjmiecie i podzielcie czasem wiedzą i wsparciem. Pozdawiam

reklama
Moje kochane forumowe cioteczki, jesteśmy po wizycie i gały wyszły nam z orbit. Otóż z Jasia zrobiła się Dorotka. Jaja jak berety bo w tą strone nie wiedziałam że można. Malutka ma 18 cm i waży 326 gram rusza się jak szalona i przeciera oczka. Inga podkreśliła że ma dłuuuugie nogi, niestety to nie po mamusi;) jesteśmy szczęśliwi ale w szoku:rofl2:
Cudownie ale niespodzianka o tym ze z pipki moga byc jajka to slyszalam ale na odwrot :)

Mam luteinę 100 , już pisałam , czekam na odpowiedź czy mam włączyć luteinę czy nie . A powiedz mi czy to może oznaczać że transfer mógł się nie udać...
Kurcze tak strasznie się boje...
Dzisiaj wtorek wiec spokojnie , na razie to sie moze implantacja konczy albo jeszcze i nie. Nie mozesz transferu uzalezniac od progesteronu bo do szczescia potrzeba wielu czynnikow. Na pewno jest wieksza szansa na prawidlowy rozwoj zarodka jesli jest wyzszy. Mialas transfer na naturalnym cyklu?

W niektorych szpitalach (podobno wlasnie w uniwersyteckim w Krk) ludzie tak przeginali z takimi sytuacjami, ze wprowadzono zakaz odbierania porodow sn/przeprowadzania cc przez lekarzy prowadzacych dana ciaze pacjentki [emoji52] tak samo nie mozna wprowadzac np swojej wynajetej poloznej na porod. Zgodnie z zasada, ze porody odbierane sa przez personel bedacy w danym momencie w pracy/majacy dyzur [emoji52]
Całe szczęście akurat takiego zakazu w tym szpitalu nie ma. Byłam już na laparoskopii na którą mnie kierowała i sama wykonywała. Zresztą tam pracuje jeszcze jej mąż i brat, może być opcja że może któryś z nich będzie miał dyżur też nie robi mi to problemu.

A daja (albo czy jest mozliwosc kupna) w trakcie jakies zarelko? Bo kurcze ponad 3h bez jedzenia to ciezko [emoji38] w niedziele bylysmy z @adansonia na Mama wie, niby spoko ale wiekszosc to promocja produktow i konkretnych marek. Najbarfziej wartosciowy wyklad z fizjoterapeuta, dla niego warto bylo przyjsc [emoji4]
Mielismy warsztaty w hotelu nie dawali jesc :( a w barze dla ciezarnych tylko kawa i herbata wiec lepiej cos wziasc ze soba. Te warsztaty mama wie to sa glownie po to zeby z fizjo sie spotkac.

Dziewczynki witam sie.szybciutko z rana. Doczytalam co u was wczoraj ale juz padlam. Ciesze sie baaaaaardzo z pieknych wiadomosci ii aciskam kciuki za dzisiaj!
U mnie komplecik blastek, chociaz tylko 2pelne, reszta wczesne, te ostatnie klasy bb.
Milego dzionka, pozdrawiam wszystkie cieplutko!!!
Piekny wynik a bb to bardzo ladne blastusir mnustwo tu dzieciakow bylk wlasnie z takich 2bb 3 bb

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry