chlopkers
Fanka BB :)
A to ma jakies znaczenie jak to sie liczy? Pytam powaznie bo zielona jestem [emoji4]Wiesz jak to piszesz to przypomina mi sie gowno burza , ktora tu przez to byla. Kazda miala swoje zdanie i racje
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A to ma jakies znaczenie jak to sie liczy? Pytam powaznie bo zielona jestem [emoji4]Wiesz jak to piszesz to przypomina mi sie gowno burza , ktora tu przez to byla. Kazda miala swoje zdanie i racje
Wg mnie to jedno i to samo czy jestem w skonczonym 10 tyg , czy rozpoczetym 11 . Mozna to tak i tak nazwac, terminu porodu to raczej nie zmieniA to ma jakies znaczenie jak to sie liczy? Pytam powaznie bo zielona jestem [emoji4]
Moze byc implantacja, moglas podraznic, jakby sie dlugo to utrzymywalo tzn. ciemne plamienie to moze oznaczac za niski progesteron.Dziewczyny , po konsultacji z moją panią doktor mam dołożyć tą luteinę 3x1 po 100 ,
Mam jeszcze jedno pytanie , podczas aplikacji leteiny na papierze pojawila się bardzo mała ilość śluzu zabarwionego na różowo , i dosłownie kilka małych kropek bardzo ciemnoego brązowego śluzu ... Czy to przez mala ilość progesteronu tak może być czy to coś innego ?
Przyznam że to jest już mój 4 transfer ale w takich dniach jeszcze nigdy nie miałam takich niespodzianek w toalecie ...
I to też napewno nie uszkodzenie od aplikatora
Jak u mnie we wczesnej ciazy pojawily sie plamienia, dr z kliniki od razu pytal o poziom progesteronu. Takze mysle ze Twoje plamienia sa napewno od tego. Uzywasz jakiegos aplikatora? Jak tak, to moze sprobuj palcem sobie wkladac leki dopochwowe. Zawsze to mniejsze podraznienie dla sluzowkiDziewczyny , po konsultacji z moją panią doktor mam dołożyć tą luteinę 3x1 po 100 ,
Mam jeszcze jedno pytanie , podczas aplikacji leteiny na papierze pojawila się bardzo mała ilość śluzu zabarwionego na różowo , i dosłownie kilka małych kropek bardzo ciemnoego brązowego śluzu ... Czy to przez mala ilość progesteronu tak może być czy to coś innego ?
Przyznam że to jest już mój 4 transfer ale w takich dniach jeszcze nigdy nie miałam takich niespodzianek w toalecie ...
I to też napewno nie uszkodzenie od aplikatora
Jutro ponownie mam sprawdzić progenstron i dalej się konsultowaćMoze byc implantacja, moglas podraznic, jakby sie dlugo to utrzymywalo tzn. ciemne plamienie to moze oznaczac za niski progesteron.
Do luteiny nie używam aplikatora , natomiast w crinone jest to nie do obejścia , jutro ponownie mam sprawdzić poziom progesteronu wiec mam nadzieję że będzie dobrzeJak u mnie we wczesnej ciazy pojawily sie plamienia, dr z kliniki od razu pytal o poziom progesteronu. Takze mysle ze Twoje plamienia sa napewno od tego. Uzywasz jakiegos aplikatora? Jak tak, to moze sprobuj palcem sobie wkladac leki dopochwowe. Zawsze to mniejsze podraznienie dla sluzowki
No powiem Ci @Patti83 ze fotki na stronie tej Feminy wygladaja oblednie super [emoji3][emoji106] gdyby nie zaporowa dla mnie cena, to pewnie sama bym sie zastanowila nad cc u nich [emoji4] tym bardziej, ze okazuje sie, ze to tylko 15 min samochodem ode mnie, nie musialabym jechac przez caly Krakow az do centrum do uniwersyteckiego <lol>Femina na Kostrzewskiego w Krk.
Dobrze ze rozmowa z Twoja dr Cie uspokoila [emoji4] masz racje! Nie ma co panikowac [emoji4] bedzie dobrze [emoji173]Do luteiny nie używam aplikatora , natomiast w crinone jest to nie do obejścia , jutro ponownie mam sprawdzić poziom progesteronu wiec mam nadzieję że będzie dobrzesama po sobie widzę że jak się tylko zestresuje to mi się brzuch od razu spina , muszę się bardziej wyluzowac
![]()