Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cieszymy się razem z TobąDziewczyny jest zarodek, jest serduszko aż się popłakałam , tym razem ze szczęściakrwawienie niewiadomo skąd, nie ma żadnych torbieli,nam się oszczędzać i nie denerwować.....juuuuppppiiii
![]()
Super kochana!! Cudne wiesciHejka ja właśnie wrocilam z testów papa z usg wszystko dobrze przezorność karkowa 1,86 kość nosowa uwidoczniona wszytsko dobrze nie wiadomo co tam się kryje bo ogólnie było ciężko wszystko pomierzyć bo dzidziuś uparty w mamuśkę i sobie spał smacznie nie chciał się obrócić tak jak by pani doktor chciała musiałam wyjść zjeść batona pospacerować i znowu wejść no i wkoncu dało się zbadać mam się nie martwić nie ma do czego się przyczepić z dzieckiem wszytsko dobrze a wyniki krwi przyjdą poczta za około 14 dni i wtedy przyjdzie całkowity wynik tych testów papajestem szczęśliwa i spokojniejsza ale trudne było to usg bo mam dwie blizny na brzuchu po 2 operacjach i dużo zrostów w brzuchu po laparoskopi i ciężko było coś zobaczyć ale zobaczyła i jest dobrze
aby tak dalej moje maleństwo rosło
Tak 10 września miałamJa pierdziele, ale mi strachu narobilas. Megi ty tez mialas transfer 10 wrzesnia?![]()

Moze ma pojecie o immunologii, zdarzaja sie tacyJeszcze nie ale z tego co pisała to gin chce jej dać albo szczepienia albo leczenie farmakologiczne. Ja mam tylko nadzieję, że gin chce ją skierować do immunologa a nie samemu bawić się w eksperymenty...
Jej!!! Bosko!!Dziewczyny jest zarodek, jest serduszko aż się popłakałam , tym razem ze szczęściakrwawienie niewiadomo skąd, nie ma żadnych torbieli,nam się oszczędzać i nie denerwować.....juuuuppppiiii
![]()
Też się teraz zastanawiam co gin ze mną zrobi? W sumie czemu od razu nie kazał się wybrać do immunologia z wynikami?Jeszcze nie ale z tego co pisała to gin chce jej dać albo szczepienia albo leczenie farmakologiczne. Ja mam tylko nadzieję, że gin chce ją skierować do immunologa a nie samemu bawić się w eksperymenty...
Przykro mi, biochemiczna. Masz jeszcze zarodki?Wynik bety 11 dpt 7.40nasz częściej byłam na to przygotowana