Never give up
Fanka BB :)
@Karolina1201 każdej walczącej się udaje... tylko trzeba na to czasami cholernie dużo czasu i cierpliwości..Robilam w Polsce w Świnoujściu bete czyli normy jak w każdej duagnostyce w Pl
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
@Karolina1201 każdej walczącej się udaje... tylko trzeba na to czasami cholernie dużo czasu i cierpliwości..Robilam w Polsce w Świnoujściu bete czyli normy jak w każdej duagnostyce w Pl
Hej witamy :-)Witajcie
Chciałam do Was dołączyć, czytam od paru miesięcy, ale wcześniej się nie udzielalam. Dzisiaj dopadł mnie dół, a Wy tak fajnie się wspieracie....
Jestem po jednej stymulacji i 3 nieudanych transferach, został nam jeden 5cio dniowy Mrozaczek. Jutro jadę na drugą wizytę do doc Pasnika, mam część badań i jutro będę robić kolejne......niby działam, idę do przodu, a jednak wiary mi brakDodatkowo stresuje mnie to ze nie mieszkam w Pl wiec loty i w ogóle planowanie, żeby jeszcze w odpowiedni dzień cyklu się wbić. ....ale widzę ze jest Was tu trochę które mieszkacie za granicą.
Mam nadzieję ze mnie przyjmiecie i podzielcie czasem wiedzą i wsparciem. Pozdawiam
Moze ma pojecie o immunologii, zdarzaja sie tacy![]()
W zeszlym roku w listopadzie , pierwsze nasze podejscie z KD.A teraz się udało? A kiedy miałaś ten pp? Czy był on z tej samej stymulacji? Przepraszam ze przywołuje smutne wspomienia :-*
Przykro miHej dziewczyny robilam dzusuaj bete wynik to 0,151 czyli ciazy nie ma ?

To znaczy pp byl po ciąży naturalnej? I z kd pierwsze ivf udane?W zeszlym roku w listopadzie , pierwsze nasze podejscie z KD.
ICSI to jak in vitroPrzykro mi
Czy Ty miałaś invitro czy inseminacje?
Robiłaś betę? czy coś mi umknęło.Hej witamy :-)
Zapraszamy do nas i głowa do góry [emoji173] [emoji173]