• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witajcie
Chciałam do Was dołączyć, czytam od paru miesięcy, ale wcześniej się nie udzielalam. Dzisiaj dopadł mnie dół, a Wy tak fajnie się wspieracie....
Jestem po jednej stymulacji i 3 nieudanych transferach, został nam jeden 5cio dniowy Mrozaczek. Jutro jadę na drugą wizytę do doc Pasnika, mam część badań i jutro będę robić kolejne......niby działam, idę do przodu, a jednak wiary mi brak :( Dodatkowo stresuje mnie to ze nie mieszkam w Pl wiec loty i w ogóle planowanie, żeby jeszcze w odpowiedni dzień cyklu się wbić. ....ale widzę ze jest Was tu trochę które mieszkacie za granicą.
Mam nadzieję ze mnie przyjmiecie i podzielcie czasem wiedzą i wsparciem. Pozdawiam
Hej witamy :-)
Zapraszamy do nas i głowa do góry [emoji173] [emoji173]

Dziewczyny mam pytanie odnośnie bety czy Wasze wzrosty są o MINIMUM 66%? wcześniej miałam większe skoki, teraz z 3049 po 4 dniach wzrost do 10336. Liczyłam na trochę więcej, wizyta dopiero jutro wieczorem:-/ a u mnie pojawił się oczywiście lekki niepokój.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry