reklama

Kto po in vitro?

Kobitki uwazam poata stymulke za otwarta[emoji4] jestem po wizycie,torbieli brak.zarzulam closterbegyt i od jutra poerwszy zastrzyk[emoji4][emoji4] mam jakas nowosc Rekovelle ponoc daje suuuuper efekty. Drogi mega ale oby zadzialal[emoji4]
Justin87 wpisz mnie prosze na 6go na usg kontrola podczas stymulacji.
Anetka zaciskam [emoji110][emoji110][emoji110] najmocniej jak umiem!!! :*

reklama
Jej kochana kolejne zastrzyki ?
Uważaj na siebie oby tylko pomogło ❤️ będziesz już musiała cały czas brać insulinę czy tylko do końca ciąży ? :)
Trudno teraz przewidzieć co się wydarzy. Nie rozumiem tego wszystkiego. Dziś znowu przekroczyłam cukier po godzinie ale już za 15 minut był w normie. Cukrzycy przed ciążą pełnoobjawowej nie miałam ale może stymulacja plus inne leki rozchwiały to wszystko. Co będzie po porodzie to zobaczymy. Na pewno dużo muszę zmienić w swoim stylu życia.

Kobitki uwazam poata stymulke za otwarta[emoji4] jestem po wizycie,torbieli brak.zarzulam closterbegyt i od jutra poerwszy zastrzyk[emoji4][emoji4] mam jakas nowosc Rekovelle ponoc daje suuuuper efekty. Drogi mega ale oby zadzialal[emoji4]
Justin87 wpisz mnie prosze na 6go na usg kontrola podczas stymulacji.
[emoji173] [emoji173] [emoji173][emoji173] [emoji173] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry