motylek24
Fanka BB :)
Omlet z łyżką mąki i mlekiem, pomidorami, fetą i czerwoną cebulką do tego 40 gram chleba. Teraz soczyste jabłko. Dawno tak pełnego brzucha nie miałamI co dziś zjadłaś dla odmiany? [emoji14]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Omlet z łyżką mąki i mlekiem, pomidorami, fetą i czerwoną cebulką do tego 40 gram chleba. Teraz soczyste jabłko. Dawno tak pełnego brzucha nie miałamI co dziś zjadłaś dla odmiany? [emoji14]
Dziękuję AdaPięknie gratulacje [emoji173] [emoji110] mega kciuki za piękny przyrost [emoji110] [emoji173]
Super cudowne wiesci niech babelek dalej zdrowo rosnie [emoji7][emoji7][emoji7]Hejka ja właśnie wrocilam z testów papa z usg wszystko dobrze przezorność karkowa 1,86 kość nosowa uwidoczniona wszytsko dobrze nie wiadomo co tam się kryje bo ogólnie było ciężko wszystko pomierzyć bo dzidziuś uparty w mamuśkę i sobie spał smacznie nie chciał się obrócić tak jak by pani doktor chciała musiałam wyjść zjeść batona pospacerować i znowu wejść no i wkoncu dało się zbadać mam się nie martwić nie ma do czego się przyczepić z dzieckiem wszytsko dobrze a wyniki krwi przyjdą poczta za około 14 dni i wtedy przyjdzie całkowity wynik tych testów papajestem szczęśliwa i spokojniejsza ale trudne było to usg bo mam dwie blizny na brzuchu po 2 operacjach i dużo zrostów w brzuchu po laparoskopi i ciężko było coś zobaczyć ale zobaczyła i jest dobrze
aby tak dalej moje maleństwo rosło
Jaki, jami...:-)Omlet z łyżką mąki i mlekiem, pomidorami, fetą i czerwoną cebulką do tego 40 gram chleba. Teraz soczyste jabłko. Dawno tak pełnego brzucha nie miałam![]()
TakKochana my się już znamyostatni, 3 transfer był pusty pecherzyk choć beta pięknie rosła
Mamy 1 Mrozaka jeszcze
Zauważyłam że jak rośnie tak do tego 16 dnia to z reguły jest dobrze. Napiszę jeszcze raz dr M. ma szczęśliwą rękę. Naprawdę w to wierzęMiałam napisać jak doczytał Was po całym dniu nieobecności na BB
Oj niech rośnie... rośnie i jeszcze raz rośnie.... [emoji173]
Pogadalam dziś z kropkiem aby dalej walczył i zdecydował się zostać z rodzicami - może posłucha![]()
Super teraz mamuska lez i pachnij i dbaj o siebie i kropka [emoji7][emoji7]Dziewczyny jest zarodek, jest serduszko aż się popłakałam , tym razem ze szczęściakrwawienie niewiadomo skąd, nie ma żadnych torbieli,nam się oszczędzać i nie denerwować.....juuuuppppiiii
![]()
Niby tytuł ma ginekolog-położnik, ale kto wie. Dwa lata się próbowałam do niego dostać, bo ciągle mega kolejki, na forach ma najwięcej pozytywnych opinii chyba z całej Małopolski.
Witaj Aniu nie ważne z jakim humorem ale idź do przodu. Humor sam się poprawi jak będą dwie kreski. Ciężko jest, to każdy wie ale pamiętaj prędzej czy później in vitro się udaje.Witajcie
Chciałam do Was dołączyć, czytam od paru miesięcy, ale wcześniej się nie udzielalam. Dzisiaj dopadł mnie dół, a Wy tak fajnie się wspieracie....
Jestem po jednej stymulacji i 3 nieudanych transferach, został nam jeden 5cio dniowy Mrozaczek. Jutro jadę na drugą wizytę do doc Pasnika, mam część badań i jutro będę robić kolejne......niby działam, idę do przodu, a jednak wiary mi brakDodatkowo stresuje mnie to ze nie mieszkam w Pl wiec loty i w ogóle planowanie, żeby jeszcze w odpowiedni dzień cyklu się wbić. ....ale widzę ze jest Was tu trochę które mieszkacie za granicą.
Mam nadzieję ze mnie przyjmiecie i podzielcie czasem wiedzą i wsparciem. Pozdawiam