Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To i ja się pochwalę - beta 1355
ale progesteron mi spadł do 14,5 :-(
Hola ggratulacje
Gratulacje, normalnie te wasze tańce działają!!!!!
Bardzo wysoka beta oby tak dalej, no a progresteron sobie zwiększ i będzie dobrzeTo i ja się pochwalę - beta 1355
ale progesteron mi spadł do 14,5 :-(
Hola ggratulacje
Może coś w tym jest, warto tej akupunktury spróbować.Hej dziewczyny, wlasnie wrocilam od lekarza, transfer mrozaczkow w nastepnym cyklu przed Wigilia, lekarz zaleca akupunkture, pozdrawiam
Tak jak dziewczyny piszą, beta może spaść jak jeden z zarodków się nie przyjmie. Ja bym na twoim miejscu na betę szorowała.Dziewczyny, nie wytrzymałam ... zrobiłam test sikany ... i nie wiem czy to coś znaczy ale mam nadal II kreski i ta druga jest nawet ciemniejsza niż ostatnio :-) Powiedzcie mi czy to możliwe że jesli beta tydzień temu spadła z 66 do 49 to teraz ciągle by jeszcze było hcg ponad 25 (bo taką czułość testu miałam) gdybym miała stracić dzidziusia?
No to mamy wysyp ciężarówek, oby tak dalejcześć dziewczynki bardzo dziekuję za tańce, piosenki i kciuki:-) to wasze wsparcie jest po prostu bezcenne!!!!
dzisiejszy wynik 113,9

Karolka, temat Invicta, to temat morze i nie koniecznie w superlatywach.
Ja też się u nich leczyłam. "Przerobiłam" każdego lekarza i podziękowałam im za "współpracę".
Zmieniłam klinikę i jestem taktowana indywidualnie, a nie jedna z miliona pacjentek.