Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak pytam, bo ja tez leczylam sie w Rzgowie[emoji4] trzymam kciuki aby ten następny raz okazał sie tym ze szczęśliwym zakończeniem [emoji110]P. Radwan dlaczego pytasz?
@dżoasia ja mam jutro 8 ds raniutko mam zrobić E2 a wizytę o 12 oglądanie jajec ale dawki zwiększył mi przy 4ds brałąm puregon 200 dał 300 mensinorm 75 zwiększył na 150 no i zaczyna mnie już pobolewać brzuch dołem ąz się boję co będzie dalej przy tych moich torbielachKochana to byl 8 dzien stymulacji, e2 mialam 158 i widoczne byly 3 pecherzyki. Znowu mi zwiekszyly leki i dopiero po tym ruszyly z kopyta. Stymulacja trwala 16dni.
A jak u ciebie sytuacja?

,a jak tam u Ciebie ???@Kurcia a czy endometrioza można wykryć poprzez zwykle USG? Jakie są objawy takiej endometrioza? W wieku 20 lat przeszłam 3 razy zapalenie jajników. Czy jeśli się bardzo dobrze stymulowalam to ma to jakieś znaczenie? Okresy zwykle w normie ale dość długie cykle. I dosyć bolesne.
Kochana super teraz pięknych przyrostów no i dużo zdrówka dla mamusi i dzidziusiMam mam mam wynik!!! 11 dpt - beta 473,90![]()
Przez usg mozna zobaczyc torbiele endometrialne lub zrosty. Chociaz zeby wykryc zrosty to chyba ktos musi miec wprawe.@Kurcia a czy endometrioza można wykryć poprzez zwykle USG? Jakie są objawy takiej endometrioza? W wieku 20 lat przeszłam 3 razy zapalenie jajników. Czy jeśli się bardzo dobrze stymulowalam to ma to jakieś znaczenie? Okresy zwykle w normie ale dość długie cykle. I dosyć bolesne.
U mnie nie dawala nigdy objawow. Dopiero torbiele czekoladowe ja ujawnily.Przez usg mozna zobaczyc torbiele endometrialne lub zrosty. Chociaz zeby wykryc zrosty to chyba ktos musi miec wprawe.
Ja mam endometrioze III stopnia, mialam ogromny zrost w otrzewnej a na usg nic nie bylo widac.
Tylko laparoskopia jest 100% pewnoscia.
Ciezko powiedziec. Endometrioza ma rozne stopnie, rozne objawy, czasami nie daje ich w ogole.
A w ciazy mozna go stosowacMi do calego zestawu tantum rosa (max przez trzy dni) + pifumicin + lactovaginal pani doktor polecila, zeby caly czas uzywac zel do higieny intymnej PlivaFem przeciwgrzybiczny nawet jesli juz sie wyleczymy. Ja mialam w zeszlym roku taką serię, że co się wyleczylam to mi wracało. Od czasu kiedy stosuje ten PlivaFem mam spokój (już 5 m-c). Kupisz to w aptece