reklama

Kto po in vitro?

Kurczę właśnie mi kazali przyjść dopiero po 5 tyg od transferu czyli wychodzi 17.10 nie wiem co z tym począć, bo jak czytam ze moje wspolbetujace maja już serduszko to mnie nogi same nieść chcą na usg :) a z drugiej strony to jest taki giga stres, ze w sumie może poczekam te 2 tyg... myśle ze może zrobię betę jeszcze raz ;) a Ty jaki plan poza tym, ze masz obawy przed usg?
A kiedy powinno być widoczne serduszko, w którym dniu po transferze?

reklama
Dziewczyny melduję się po dwóch dniach nieobecności. :D
Wszystkim które zobaczyły dwie kreski lub wynik bety był pozytywny gratuluję :) niech beta szybuje do nieba:)[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ tym co się nie udało mocno tulę popłakać koronę poprawić i dalej do boju:)
Mamusiom życzę pięknych widoków i samych dobrych wiadomości na wizytach[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Justynko kuruj się Kochana chociaż pogoda nie sprzyja.

A u mnie jestem już po histero wszystko jest ok czekam na tatę i wychodzę. Odpisał jeszcze wujek Jarek i zgodził się na accofil w zastrzykach. Czekam teraz na recepty od niego. Jak się uda załatwić jeszcze progesteron jestem przygotowana do transferu tylko psychika musi być gotowa.
Gosia zbieraj dupe i walcz!!! Uda się!!! [emoji173][emoji173]
Na pewno się uda :*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry