JasneJejku kochana a przypomnisz mi o co chodzi![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
JasneJejku kochana a przypomnisz mi o co chodzi![]()
No widzisz Blondasku nosz krwa mać no. Połudźmy się jeszcze do wyniku bety, ja powinnam mieć za jakieś 2 godziny. Wysyłam w kosmos prośby by sikance kolejny raz okazaly się oszukańcami i przysięgam, jak wyjdą nam wysokie bety to już nigdy więcej sikańca nie zrobię!Kochana ja tez dziś zrobiłam test i tez jedna kreska i właśnie siedzę w Novum i czekam,żeby zrobić betę ale mysle,ze tym razem niestety porażka :/
Kochana to napisz może do niego maila , a jeśli chodzi o test imk ja robiłam albo w diagnostyce albo w Synevo jak potrzebujesz maila do niego to napisz privNo i dupa. Dzwonilam do Prokocimia, nastepny termin na test imk (aktywnosc) dopiero 25.10. Wiec jak ja mam to zrobic, jezeli on mi kazal wykonac test miedzy 18-22 dc? U mnie to przypada na nastepny wtorek, maks czwartek.
Kolejny problem, on zazakreslil mi na druczku test imk, tam jest jeszcze test imk tru ale nie zakreslony. Kobitka w Prokociumiu jak powiedzialam o test imk pyta sie, czy subpopulacje czy aktywnosc. Bo jedno normalnie sie robi a drugie w wyznaczonym terminie. A ja nie mam bladego pojecia bo Pasnik zakreslil tylko test imk.
Hehehehe teraz pamiętam jak masz czas to poopowiadaj o sobie ha się przygotowuje do 3 crio blastki więc każda informacja jest cenna. Napisz jeszcze czy miałaś badana immunologie? Z tego co pamiętam to się udało prawda ?Jasnechcialas wiedziec co bylo transferowane, czy crio i co bylo problemem.
Wlasnie dzwonilam do Synevo. Oni robia test imk subpopulacji cd 4, 8, 3, 19 i NK. A test aktywnosci tylko komorek NK. Powiedzcie prosze, czy ten test aktywnosci w Synevo jest ten sam co w Prokocimiu?Kochana to napisz może do niego maila , a jeśli chodzi o test imk ja robiłam albo w diagnostyce albo w Synevo jak potrzebujesz maila do niego to napisz priv![]()
Czekaj na wynik bety ...@Leweczek1 straszne. Nie wiem czemu życue nas tak kopie... mam nadzieję jednak na jakiś pozytywny scenariusz u Ciebie. Wysyłam dobre myśli.
Ja dziś 10 dpt 3 dniowca głupia sroka zrobiłam rano sikańca. Zero. Śladu drugiej kreski. Polecę jeszcze przed pracą na betę, ale się nie łudzę. Chyba się napiję wieczorem![]()
Trzymam kciukiKochana ja tez dziś zrobiłam test i tez jedna kreska i właśnie siedzę w Novum i czekam,żeby zrobić betę ale mysle,ze tym razem niestety porażka :/
Nie, nie mialam takich badan, tak udalo sie. Mialam 1 zarodek 5cio dniowy crio, na sztucznym cyklu. Za 1szym razem sie udalo. U mnie nie bylo wyraznego problemu, endometrium ok, pleminiki meza super. Tylko u mnie brak owu, 1 niedrozny jajowod.Hehehehe teraz pamiętam jak masz czas to poopowiadaj o sobie ha się przygotowuje do 3 crio blastki więc każda informacja jest cenna. Napisz jeszcze czy miałaś badana immunologie? Z tego co pamiętam to się udało prawda ?
Ja niestety nie mam pojęcia , bo ja miałam zalecony tylko test imk (immunofenotyp ) i wykonywalam go w SynevoWlasnie dzwonilam do Synevo. Oni robia test imk subpopulacji cd 4, 8, 3, 19 i NK. A test aktywnosci tylko komorek NK. Powiedzcie prosze, czy ten test aktywnosci w Synevo jest ten sam co w Prokocimiu?