Bardzo mi przykroDziewczyny, beta <2
@Blondasek85, mi też się nie udało. Będę podchodzić w następnym cyklu znów. Kiedyś się uda.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bardzo mi przykroDziewczyny, beta <2
@Blondasek85, mi też się nie udało. Będę podchodzić w następnym cyklu znów. Kiedyś się uda.
No Bąbelek jest duży, 2 dni starszy niż wynika to z daty transferu, wyszło nam 13tydz i 2 dzień. Datę porodu mam na 08.04.2019. A ty na kiedy?
U nas jeszcze nic nie zalecil. Wsumie tak tylko z ciekawosci czytalam sobie o tego typu szczepieniach w zwiazku z tymi opcjami o ktorych wspomnial, dlaczego moglo dojsc do poronienia.Chyba lepiej nie myśleć w tym przypadku.
Mnie już nie pomogą szczepienia z M więc nie mam wyjścia.
A u Ciebie też nie wchodzi w grę z M czy po prostu chcesz mieć większe szanse?
Bo te pullo robią tylko w Łodzi,w Krakowie albo z M albo z innym.
Najgorsze ze te szczepienia to ruletka,moze się podnieśc ale moze tez spaść.
Kochana super wieściPrzy tych smutasach z dzisiaj cos pozytywnegoBeata dalej tyje , dzisiaj 14.711 hcg
25dpt ufff
@anemarie super cudownie teraz tylko spokojnej ciazy i bezbolesnego poroduPrzy tych smutasach z dzisiaj cos pozytywnegoBeata dalej tyje , dzisiaj 14.711 hcg
25dpt ufff
[emoji106][emoji39]Przy tych smutasach z dzisiaj cos pozytywnego[emoji173]️Beata dalej tyje , dzisiaj 14.711 hcg [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️25dpt ufff
Za tydzien w piatekKochana super wieści![]()
kiedy wizyta
?