reklama

Kto po in vitro?

reklama
POMOCY kochane kobitki dzisiaj mam 8 d stymulki ogladalam jajka no i mam doła nie dośc ze tylko 7 w tym 3 po 13 i 14mm reszta to kurdupelki estradiol 211 to łapie mnie jakieś przeziebienie co moge podczas stymulki na przeziebienie ja to mam pecha :hmm:
Małymi się nie przejmuj, bo to jeszcze wcześniej, mi też kiepsko rosły lekarz dodał leki i wszystko było super

Ja czuje podekscytowanie ale i czasem mysli jak dam rade jak znow sie nie uda.... to juz 5 stymulacja. Chyba po niej powiem sobie dosc..

ja tak jakby polozylam wszystko na jedna karte, zrobilam chyba wszystko co moglam. Zbieralam sie bardzo dlugo, bylam juz u wszystkich mozliwych lekarzy i mam tak ogromna nadzieje ze sie po prostu boje ze nie wyjdzie! A jak nie wyjdzie to co dalej ...

ja tak jakby polozylam wszystko na jedna karte, zrobilam chyba wszystko co moglam. Zbieralam sie bardzo dlugo, bylam juz u wszystkich mozliwych lekarzy i mam tak ogromna nadzieje ze sie po prostu boje ze nie wyjdzie! A jak nie wyjdzie to co dalej ...
Ja jak odwiedzilam Pasikonika i zmalazl przyczyne niepowodzen to bylam peeeewna ze sie uda. Beta 0.2 wiec sie zablokowalam na jakis czas...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry