reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziękuję dziewczyny że mi odpowiedzialyscie na zapytanie o tarczycy. Mam wyniki TSH 1,319. Wynik jak na wczesną ciążę to chyba ok. Tyle, że wizyte mam w czwartek i nie wiem czy nie powinnam podnieść dawki. Przypomnę przed ciąża brałam Letrox 75.
Aaaaaaaa i jeszcze beta najważniejsza 6721 - 22 dpt. W poniedzialek 18 dpt beta była 1999 ❤️❤️❤️
Piekna beta gratuluje ;)

Wg mnie nie zmieniaj dawki, bo TSH masz bardzo dobre. Może nawet twoja lekarka pokusić się o zmniejszenie ci dawki do 62.5 (moja ostatnio tak zrobiła przy podobnym wyniku). To że jesteś w ciąży nie znaczy że TSH zawsze musi być za wysokie tylko że musisz się częściej kontrolować.
Beta przepiękna!!! :D
Masz rację poczekam na wizytę do czwartku, niech się wypowie lekarz. Sama na własną rękę boję się cokolwiek zmieniać

czesc Jestem tu nowa. podchodze 1 raz do in vitro. w srode mialam punkcja pobrali 10 jajeczek z czego 5 okazalo Sie ok ale tylko 3 Sie zaplodnily. w Poniedzialek mam transfer. Sie denerwuje, ponoc powinnam zadzwonic do embriologa I zapytac o Moje zarodki ale Sie boje ze zaden Sie nie bedzie nadawal. dodam ze mamy problem ze strony meza ( musial miec biopsje jader aby uzyskac plemniki) I teraz Mam nerwowke czy wogole dojdzie do transferu.
Jej witamy!
Zadzwon zadzwon po co Ci stres do poniedzialku? Gdzie sie leczycie?

Dziękuję dziewczyny że mi odpowiedzialyscie na zapytanie o tarczycy. Mam wyniki TSH 1,319. Wynik jak na wczesną ciążę to chyba ok. Tyle, że wizyte mam w czwartek i nie wiem czy nie powinnam podnieść dawki. Przypomnę przed ciąża brałam Letrox 75.
Aaaaaaaa i jeszcze beta najważniejsza 6721 - 22 dpt. W poniedzialek 18 dpt beta była 1999 [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
W ciazy dawki lekow na taczyce dobiea juz lekarz. Tu nie mozemy ot tak sobie dodawac po tabletecze

Hej, czy któras z pacjentek wrzechwiedzacego wujka Jarka wie który KIR odpowiada za implantacje? Chciałabym sprawdzić czy go mam a do wizyty jeszcze parę dni.
Wiem że sama się nie zdiagnozuje, ale szukam czegoś pozytywnego w tej mojej immunologii.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry