lafantynka
Fanka BB :)
Dzieki!!nic się nie denerwuj, w ciąży są kompletnie inne normy
Link do: Morfologia krwi kobiet w ciąży może odbiegać od normy

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzieki!!nic się nie denerwuj, w ciąży są kompletnie inne normy
Link do: Morfologia krwi kobiet w ciąży może odbiegać od normy
Ja w 9 dpt miałam betę 24 a dziś 11 tc. Bardzo ładne bety. Gratulacje.Piękny wynik. Ja miałam 229.
Napewno nie jest za mało!! Ja 14 dpt (co prawda 2 dniowego mrozaczka) miałam 157Dziewczyny. Dzisiaj jestem 9 dpt. Moja beta wynosi 202,30. Miałam podaną blastocyste. Czy to coś nie za mało jak na ten dzień? Pierwsza beta wyszła mi już w 5dpt.
To tylko potwierdza fakt, że liczy się przyrost a nie wysokość bety startowejJa w 9 dpt miałam betę 24 a dziś 11 tc. Bardzo ładne bety. Gratulacje.
5 mgDziewczyny jaką dawke kwasu foliowego przyjmujecie???
Suuuuperrrrrr beta❤❤❤Dziękuję dziewczyny że mi odpowiedzialyscie na zapytanie o tarczycy. Mam wyniki TSH 1,319. Wynik jak na wczesną ciążę to chyba ok. Tyle, że wizyte mam w czwartek i nie wiem czy nie powinnam podnieść dawki. Przypomnę przed ciąża brałam Letrox 75.
Aaaaaaaa i jeszcze beta najważniejsza 6721 - 22 dpt. W poniedzialek 18 dpt beta była 1999![]()
Narazie zaden z nich. Chcialam sie tylko upewnic gdyby zaszla taka potrzeba, bo nie mam co liczyc na klinike a wujek Jarek wspominal o tych dwoch lekach przy jednej z mozliwych przyczyn immunologicznych. Poki co jestem dopiero na etapie wykonywania badan. Dzis w diagu pytalam o nie, to mi polecili synevo i prokocim, ze tam najlepiej. Wiec we wtorek idziemy. Ale dobrze wiedziec, ze sa tez zaszrzyki accofilu. Czy one dzialaja tak samo?Felia ja mam zalecenia od Paśnika na intralipid i accofil i czekam właśnie na recepty bo napisał że wysyła. Jeżeli będzie miał kto Ci podać leki jak najbardziej dostaniesz recepty. A accofil masz wlew domaciczny czy zastrzyki?