edloteh
Fanka BB :)
Dziewczyny trzymajcie dzis plis kciuki za moje jaja. Dzis drugie usg, oby chociaz ze 4 sie nagle pojawily duze poekne dorodne
.
Niech pokażą temu buc.... że są dorodne i piękne [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny trzymajcie dzis plis kciuki za moje jaja. Dzis drugie usg, oby chociaz ze 4 sie nagle pojawily duze poekne dorodne
.
@Megi1985@ @Sol najcudowniejszych widoków wam życzę!!!
Wszystkim podglądających jajka życzę, żeby już niedługo było wam tak okrutnie niedobrze jak mnie w tym momenciejestem taka głodna ale No nic mi nie wchodzi
![]()
aaaaaa dziś wielki dzien! @Solczekam z niecierpliwoscia
Daj znac co u maluszka!!! @Megi1985@
miłego podglądania!!
![]()
Tak, pierwsze IMSI, po 3nieudanych inseminacjach-ciąży nigdy nie stwierdzono, choć raz 4dni po iui miałam maciupenki ślad krwi co by mogło oznaczać implantacje, ale niestety beta była minimalna po pregnylu, okres o czasie choć bardzo silny
Mega mega kciuki ! żeby były conajmniej złote jak nie platynowe !Jestescie mega turbo kochane za te kciukasy! Po 17 dam znaka[emoji8]
Obawiam się, ze jak u nas tak będzie to umrzemy z głoduKochana, to przygotuj się na takie 4-5 tygodni, ja poczułam się lepiej około 12 tygodnia ale dalej nie mogę jeść wszystkiego. Plusem całej sytuacji jest to, że nawet nie mogłam otworzyć lodówki bo miałam odruch wymioty więc mój M. przejął całe gotowanie i zakupy i tak już zostało![]()