Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hurra gratulacje rośnijcie zdrowoDziewczynki serduszko bije jak dzwon
Mogłabym tak sobie patrzeć godzinami na ten widok achhhh... no cóż , kolejna wizyta za dwa tygodnie ( jak ja wytrzymam![]()
Ale że już 22.10. ? Wow. Ok. [emoji16]Kochana u mnie 22 jest prenatalne badanie x
No tak, to na 12 tyg to chyba się prenatalne nazywa, tak?Ale że już 22.10. ? Wow. Ok. [emoji16]
Tak, tak to się nazywa.No tak, to na 12 tyg to chyba się prenatalne nazywa, tak?
A Ty kochana jesteś w ciąży razem ze swoją siostrą? Tak mi się wydaje, że mi minęło coś w postach... Jeśli tak to extra!
Ale super. Co za różnica czy naturals czy nie! Potem to już zupełnie przestaje być ważne.Tak, tak to się nazywa.![]()
Moja sis jest w ciąży tydzień za mną, mniej więcej. Jak bliźniaczki normalnie.Tylko u niej to naturals i udało im się za pierwszym podejściem.
![]()
25.10 mam kolejne usg , nauczę się ogarniać kalendarz to nie będę tyłka zawracałaCześć Misie-Pysie,
najpierw mały apelik.@Sol @Mieciu85 @Megi1985@ jakbyście mi dały terminy kolejnych wizyt, to bym Was wrzuciła w kalendarz.
@Kurcia całym sercem z Tobą, żeby jajeczka rosły piękne i dorodne. Mocno trzymam za to kciuki. :*
Trochę uzupełniłam kalendarz, ale nie wiem, czy wszystko wyłapałam, więc standardowo, jeśli którąś z Was mam wpisać, to piszcie.:*
Miłego dnia. :*

Haha oby jedno w międzyczasie kochana. Znając Ciebie to conajmniej 2 zaliczysz. Przecież to prawie 2 miesiące!![]()
Oj oby! Bo to się żyć nie da. Praktycznie cały dzień przesypiam. No jedyny plus ze nie haftuje!Mnie męczyło dłużej, co prawda efekt zwrotny niewiele razy ale same mdłości, to mnie męczyły długo. Za to moja sis mi wczoraj pisała, że zwymiotowała a u niej, to już leci 19 tydzień. Jednak pocieszę Cię, że statystycznie każdego dnia powinno być już lepiej. :*