Margit2018
Fanka BB :)
No a właśnie myślałam kiedy Kurcia podglądaJa mam dzis podglad. Chyba ostatni przed punkcja.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No a właśnie myślałam kiedy Kurcia podglądaJa mam dzis podglad. Chyba ostatni przed punkcja.
O jejku, aż się wzruszyłam
Wspaniale! To teraz trzymamy kciuki za szczęśliwy ciąg dalszy.A jakie masz plany? Świeży transfer czy mrozisz? I ilu dniówe kropki zabierasz? Mnie wczoraj lekarz proponował 2 (oby wogle rozwinęły się 2), ale stanęło na jednym, bo panicznie boję się ciąży mnogiej.Ja mam dzis podglad. Chyba ostatni przed punkcja.
Dwa bijace[emoji173]️[emoji173]️Zobacz załącznik 906756
gratki śzczęsliwej calej ciaży życze
Jeszcze tutaj gratulacje kochana! Jejuuuu! Jak się cieszę.Dwa bijace[emoji173]️[emoji173]️Zobacz załącznik 906756
Ja tak ze 2 razy w tygodniu jak mnie smuteczek najda... albo mąż ma schiza....Super kochana, dziekuje za rade, zappatrze sie, a wczoraj to juz impriwizowalam bo chcialam jak najszybciej wyprobowac. A jak czesto sluchacie maluszkow? Bo podobno nie mozna za czesto z tego korzywtac? Tak mysle raz w tygodniu bede sprawdzac jak wytrzymam![]()

dalej się ładnie dzielą i dalej są 3 moje serduszka 

.kochane co do transferu co polecacie jakieś porady plisss no i prośba o łapki i ciążowe fluidki ściskam was wszystkie