Beata 4
Fanka BB :)
Nie ma czego czuj się zaproszona jak bedziesz przejazdem pospacerujemy po parkuZylam normalnie. Wiadomo zadnych fast foodów, ale tez bez specjalnej diety.
Zazdroszcze ci tego mieszkania!![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie ma czego czuj się zaproszona jak bedziesz przejazdem pospacerujemy po parkuZylam normalnie. Wiadomo zadnych fast foodów, ale tez bez specjalnej diety.
Zazdroszcze ci tego mieszkania!![]()

Kochana gratuluję!!!
Zasłużyłas na to po tylu przejściach 
Ja na razie wegetuje, jak to minie to juz moge byc i grubaTo zdjęcie sprzed tygodnia, wtedy 19+4. Tak więc u mnie grubo dosłownie i w przenośni ale odkąd kopią, to wszelkie niedogodności są wynagrodzone. [emoji4]
Plamienia kontaktowe mam od wielu lat. Czasem były, potem znikały. Jednak nigdy nie były to tkanki czy skrzepy, zwykła krew w ilości minimalnej. Nigdy też lekarze, a trochę ich było, nie mogli dojść dlaczego tak się dzieje.Hejka. Czy ktoras z was majac polipa w macicy krwawila podczas albo po stosunku?
W przyszlym tygodniu sprawdzam ostatni raz bete i dzwonie do lekarza w celu dalszych ustalen. Poki co jest niby wszystko ok. Ostatnie dni po przerwie z seksikami byly spokojne, nic nie plamilo. Dzis rano po wczorajszym znow. Troche plamie i troche jakby wylatywaly tkanki malutkie. Potem znow wszystko ustaje. Troche sie martwie czy to normalne![]()
Nie dziwię się. I trymestr pokazał mi jak to jest być w ciąży. Przy mojej młodej nie było tak ciężko a i tak wiele dziewczyn ma gorzej niż ja teraz miałam. Nie wiem czy bym to przeżyła. II trymestr jest znacznie łatwiejszy i czuję się lepiej, chociaż kręgosłup boli i ogólnie wszystko boli.Ja na razie wegetuje, jak to minie to juz moge byc i gruba
Ja tez biorę 10mg. I kazał podzielić tabletkę na 4 części i co dwa dni odstawiać 1/4
Ja wogole nie miałam żadnych plamien i nie mam jakiegoś dużego stresu. Troszkę tylko. Najlepsze ze kazał przyjść na wizytę ze miesiąc!!!! Zgrozo!!! Ale jak zobaczył moja minę to powiedział no dobra za 3 tygodnie! A za chwile no dobra za 2! I mój mąż tez mówi ze lepiej za 2 tygodnie żebym mu głowy nie suszyłapozatym skoro schodzę z lekow to chce wiedzieć ze wszystko jest w porzadku.
To będziemy szły podobnie, też czekam na okres w przyszłym tyg i w 19-20 dzień cyklu transfer blastusiaDziewczyny kochane, sciskam Was. Ostatnie kilka dni nie mialam czasu tu zagladac, cos sie dowiedzialam co u Was. Postow nie dam rady doczytac.
Czekam na @, mysle ze w srode-czwartek przyjdzie i bede ruszac z cyklem transferowym!
Feliu ja miałam polipa i krwawiłam do 15dc takie plamienia, w drugim miesiącu po usunięciu zaszłam w ciążę. Lewy mówił że nie było szans zaciążyć bo ta krew zmienia ph.Hejka. Czy ktoras z was majac polipa w macicy krwawila podczas albo po stosunku?
W przyszlym tygodniu sprawdzam ostatni raz bete i dzwonie do lekarza w celu dalszych ustalen. Poki co jest niby wszystko ok. Ostatnie dni po przerwie z seksikami byly spokojne, nic nie plamilo. Dzis rano po wczorajszym znow. Troche plamie i troche jakby wylatywaly tkanki malutkie. Potem znow wszystko ustaje. Troche sie martwie czy to normalne![]()