Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzięki, @dzoasia, pamiętam te twoje przeboje. Zobaczysz, szybko zleci. Mnie po stymulacji jeszcze immunosupresja czeka. O ile oczywiście wszystko pójdzie dobrzeAkatombo, u mnie poprzednia stymulacja tez wypadła podczas urlopu (tzn tak planowałam urlop, żeby właśnie go wykorzystac na odpoczynek i błoga hodowlę jajec) ale nie wypaliło. A teraz tyrałam po 12-16h, na monitoringi nieraz jechałam z językiem na brodzie, musiałam do roboty jechać czasem na 6ta (normalnie zaczynam od 7-8) żeby się wyrobić, raz zaliczyłam nawet stłuczkęno ale efekt dooooobry
tylko czekać na transfer mi sie juz znudziło, ale co zrobić. Mam nadzieję, ze u Ciebie stymulacja też przyniesie takie efekty
![]()
Asiu ale ja nie mam z czym podchodzić żadnych wspomagaczy nie wiem co i jak żadnego planu...Ilonka, betę miałaś <5... Czyli nie wiadomo, czy coś się zadziało, czy nie
Ale właśnie to jest to, dlaczego podchodziłabym od razu, nie czekając na nic. Jeśli teraz miało by się okazać coś nie tak to nie stracisz cennego czasu, nie wiem sama co ci powiedzieć, ja nigdy nie lubiłam czekać, zawsze tylko to minimum, kiedy coś jest/było nie tak :/ Teraz też chciałam podchodzić jak najszybciej, a tu doopa, musze kiblować![]()
za Maryanka i spokojny transfer Beata 4
Ale ja nie chcę się poddawać ...Jesteś po jednej stymulacji , my tu walczymy do końca. I Ty też nie możesz się poddawac.
Poczekaj co ci Pasnik napisze i podchodzAsiu ale ja nie mam z czym podchodzić żadnych wspomagaczy nie wiem co i jak żadnego planu...