• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

Hej Babeczki

Dzisiaj nowy dzień i coraz bliżej do poniedziałku:)
A u mnie ciut więcej słoneczka, na
razie za oknem.
Wam tez życzę słoneczka za oknem i w sercu. Miłego dzionka.

stylowi_pl_plakaty-i-obrazy_1805649.jpg

reklama
Witajcie moje Drogie Panie :-)

Sylwia cieszę się że tak podeszłaś do sprawy, w końcu "jeśli chcemy wygrać musimy walczyć". Będzie dobrze :tak:
Doniemika i Magdalena_wawa to czekamy na dobre wieści :-) trzymam kciuki za Was! &&&&&&&

Jeśli chodzi o wczorajszy program, to nasza reakcja na tą sikse była dokładnie taka sama jak wasza, jak tylko zobaczyliśmy jej wiek i usłyszeliśmy co ona wygaduje to nam szczęka opadła ... Wysłali z jakiejś instytucji walczącej z in vitro jakąś młódkę, która prawdopodobnie nawet jeszcze nei myślała o posiadaniu dzieci, żeby się wypowiadała o rzeczach o których nie ma zielonego pojęcia. I jeszcze naskoczyła od pierwszego momentu na tą biedną dziewczynę... no po prosu szkoda słów. Nie wiem jak producenci tego programu mogli się na to zgodzić :no:

No ale nie ma co się złościć zbyt długo, takich ludzi o takich poglądach jest niestety dużo i jakbyśmy miały się denerwować zawsze na takie wypowiedzi to by nam relanium nie starczyło ;-)

A co do rozmów w toku, to zastanawiałam się, czy oglądam naprawdę tvn, czy telewizję trwam.
No gorszych bzdur dawno nie widziałam. I ta naprotechnologia i pielgrzymka - najlepszym sposobem na bezpłodność!!!
I te bzdury o hiperstymulacji. I zabawa w Boga.
Jak takie programy promuje tvn, to skąd nasze społeczeństwo ma być wyedukowane na temat in vitro?!

A w przerywnikach "gruba baba" która wielokrotnie się odchudzała, to znaczy raz.
Szkoda mi tylko tych psów, na które ten program dawno już zszedł.

:P

cześć dziewczyny!
wróciłam ze szpitala z pobrania i za godzine mam mieć wynik...Pani była bardzo miła i od razu powiedziała "będzie CITO"!!!i że trzyma kciuki...fajnie że są tak mili ludzie...od razu milej człowiekowi :)

Bardzo Wam dziękuję za kciuki!ja cała w nerwach a najgorsze że co chwila latam do toalety bo się czuje jakbym dostała okres...to potęguje mój strach i złe samopoczucie..no ale co ma być to będzie..

co do Rozmów w Toku to mam takie samo odczucia jak Wy, mało nie rozwaliłam telewizora...a ta smarkula z naprotechnologią..brak słów..na początku się ucieszyłam z tego programu ale potem..nie podobał mi się sposób przedstawienia problemu..

No nic dziewczyny...odezwę sie jak tylko będę mieć wynik.. Miłego dzionka dla wszystkich!!!!!!!!

Doniemika i Magdalena_wawa to teraz zaciskam kciuki z całych sił. Krążenie już zaczyna w nich wysiadać :-D.

Co do rozmów w toku nie miałam przyjemności obejrzeć, coś tam w międzyczasie widziałam, ale jednak w pracy nie da się spokojnie posłuchać. Ale widzę, że raczej nie mam czego żałować :)

Doniemika i Magdalena mysle o Was caly czas, dajcie znac jak wyniki, co chwile sprawdzam czy cos nowego napisalyscie, mam dobre przeczucia, ze bedzie co swietowac, dziewczyny przed punkcja i transferem tez o Was mysle, pozdrawiam

Doniemika - kciuki mocno zaciśnięte za Twoją betkę :) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Magdalena_wawa - tobie też powodzenia w testowaniu i kciuki &&&&&&&&&&&&&&&

A ja mam już wyniki kariotypu, tzn. tylko ogólny podgląd na razie na stronie internetowej, bo odbiorę z wroc w środę dopiero ( wcześniej nie będzie czasu). No i na podsumowaniu jest napisane, że prawidłowy kariotyp męski i prawidłowy żeński. W resztę nie wnikałam, bo i tak się na tym nie znam. Więc może będzie OK :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry