annemarie
Fanka BB :)
W paru miejscach w Lodzi, poczytaj sobie w necie. Dziewczyny ci na pewno podpowiedza , ja do niego nie jezdze .Wiec nie wiem.W czwartek robiłam betę to miałam 2480Myślę, że jest okej.
A gdzie on przyjmuje?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W paru miejscach w Lodzi, poczytaj sobie w necie. Dziewczyny ci na pewno podpowiedza , ja do niego nie jezdze .Wiec nie wiem.W czwartek robiłam betę to miałam 2480Myślę, że jest okej.
A gdzie on przyjmuje?
Mysli na inny kierunek musisz sterowac, szyje masz labedziaMyślę, że to jest związane z problemami przy ivf oraz ogólnie nastawieniem moich ginów, że po pierwszym porodzie szyjka długo nie wytrzyma itd. Chociaż ostatnio się pocieszyłam, bo miałam ją mierzoną i ma 5 cm. Tak więc całkiem spoko.
Właśnie przeglądam te listy.![]()
Hahaha zobaczymy w czwartek :-)Never,
ja ci nie chce nic mowic ale u mnie 16dpt bylo hcg 2013 i teraz sa dwa[emoji173]️[emoji173]️.![]()
Ja kiedys te bete wbilam w kalkulator ciazowy to mi pokazal ( debil) ponizej normyHahaha zobaczymy w czwartek :-)
Wiem że beta jest duża - jak zobaczę jedno [emoji173] to będę mega szczęśliwa, jak okaże się że są [emoji173] [emoji173] to będzie jak sen.
No wiec wynik dzisiejszej bety wynosi 6793 mlU/ml
Kochana Ty nie miałaś małej bety [emoji14]Kochana superancko!!! Takie bety tylko chcemy, cos czuje, ze bedziesz wszystko x2 kupowac ![emoji38][emoji173]️[emoji173]️[emoji7]
Podwyzszone ryzyko jest jak wychodzi 1:300. U Ciebie wynik jest super, spokojnie.Kochane zapytam moze pamietacie jak u was na tych testach pappe byly te prawdopodobienstwa wyliczone bo u mnie wyszlo ruzyko chorob niskie, i pozniej jest wyszczegolnione zespol Patau, Edwardsa prawdopodobienstwo 1:100tys wiec bardzo niskie a zespol downa 1:6189 wiec to duzo wyzsze. Probowalam znalezc badania z pierwszej ciazy ale nie moge sie dokopac. Przeziernosc karkowa byla na isg bardzo dobra 1.4mm wiec mam nadzieje, ze to ryzyko nie kest wysokie, tylko dlatego kwestionuke bo duzo wyzszy wynik niz te dwie inne chorobu. Ktos ma jakies doswiadczenie z tym?
Kochana Ty nie miałaś małej bety [emoji14]![]()
Ja tez miałam jedna blastke :-)Az sprawdzilam bo nie pamietal juz dokladnie, W 17 dpt mialam 4867 wiec chyba jednak mnie troche przebilasu mnie tu padaly podejrzenia, ze kropek sie podzielil bo mialam 1 blastke, ale okazalo sie, ze jest po prostu tlusciutki [emoji38] kiedy usg kochana?