annemarie
Fanka BB :)
Statystycznie ( nienawidze tego slowadziewczyny na ile zarodków jest szansa z 12 komórek ? czy moze byc nawet 5-6?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Statystycznie ( nienawidze tego slowadziewczyny na ile zarodków jest szansa z 12 komórek ? czy moze byc nawet 5-6?
Tak też kochana zrobię porostu w sobotę nie wezmę i tyle w poprawiny będę kierowca więc nie będzie problemu i głupich pytańMnie sie wydaje, ze nic sie nie stanie jak sie napijesz alkohili, niektorzy ludzie na problemy sercowe na stale acard zazywaja i nie sadze, ze wszyscy sa abstynentami. Jesli sie bardzo przejmujesz to tego dnia mozesz np pominac dawke.
Dzięki za radę, przegadam z moją panią doktor. Najważniejsze, żeby były zarodki![]()
dziękiStatystycznie ( nienawidze tego slowa) jesli wszystko jest ok to 50% powinno sie ladnie zaplodnic i podzielic. Moze bedzie wiecej...
![]()
To zależy ile masz zarodkowTo tak jak u mnie...
Kurczę, nastawiłam się na tą immunosupresję, ale twój przypadek kusi, żeby spróbować teraz na świeżo, bez leczenia od Paśnika. Zwłaszcza że mi przepisał mniej leków, nie mam azathiopryny ani intralipidu... To może nie jest tak źle i warto zaryzykować ze zwierzakiem? Co myślicie?
Tak też kochana zrobię porostu w sobotę nie wezmę i tyle w poprawiny będę kierowca więc nie będzie problemu i głupich pytańmyślisz że muszę powiedzieć gametowemu lekarzowi i acardzie? On mi nawet intralipid zabronił brać.
Ja z 12 miałam 4 bladtocystydziewczyny na ile zarodków jest szansa z 12 komórek ? czy moze byc nawet 5-6?
Mam tylko fraxiparyne w zastrzyk ach od dnia transferuA masz jakies inne leki rozrzedzajace krew(heparyna) od gamety? Jesli tak to powiedz zeby nie przedobrzyc na tym polu a jesli nie to chyba nie koliduje to z zadnymi transferowymi lekami.
dziewczyny na ile zarodków jest szansa z 12 komórek ? czy moze byc nawet 5-6?
Mam tylko fraxiparyne w zastrzyk ach od dnia transferu