reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczynki jak ja wam zazdroszczę :) też bym chciała kiedyś poczuć ruchy dziecka. Tak miło się czyta wasze posty
Napewno tez się doczekasz!! Nie może być inaczej!!❤️❤️ Ja myślałam ze jestem na tyle beznadziejny przypadek ze już nic mi nie pomoze. Dół na maxa! Ale trzeba wierzyć i walczyć do końca! Opłaca się! I dla Ciebie tez kiedyś zaświeci słonko! Zobaczysz!!

Ja od dzisiaj leżę plackiem w związku z tą moją skracajaca się szyjka. Lekarz mówil, żeby dużo leżeć i oszczędzac się, ale nie brałam tego tak bardzo do siebie. Dziś chciałam trochę posprzątać, ale ledwo się wzięłam i zaczęło mnie ciągnąć w dole brzucha. Poczytałam trochę i wystraszylam się. Także koniec z porządkami! To jest jednak dla mnie ból, bo ja straszna pedantka jestem....
Lez i odpoczywaj ile wlezie! Kurz jest po to żeby leżał!;) Maleństwo jest najwazniejsze! Także tego relax!! ;)

Laurka a moze pomysl o zmi ie kliniki jakby trzeba bylo kolejne podejscia. Zostawiasz tam gruba kase wiec takie traktowanieni teksty to naprawde mogliby sobie darowac.
Doktor od razu mowil ze 'trzeba spojrzec prawdzie w oczy,ze jest kiepsko,ale mozna probowac'
Jesli jego metody beda nieskuteczne to napewno pomyslimy o zmianie,ale narazie bede sie go trzymac przez kolejne 2imsi napewno.
Moze on tak ludzi do walki motywuje,gadajac tak? Nie wiem,jak beda efekty to niech i po chinsku gada:D

@Margit2018 on chyba szefem nie jest, on kursuje miedzy Tarnowem a Krakowem. Ty znasz tamtejsze rejony?

Cześć Dziewczyny,
trzymam mocno kciuki za piękne ciążowe bety @NadziejaJest @GPPPP ✊✊✊
@sssurykatka mam nadzieję, że przygotowania do tego transferu okażą się szczęśliwe. ❤️ Powodzenia. :*
@redferrari dzisiaj szykują Ci się piękne widoki, zobaczysz jak Twoje maleństwo wygląda. :D Pochwal się później swoim słodziakiem. ❤️

Miłego dnia. :*
Niunia znów tydzień młodsza od terminu - no żesz spłakałam się ze wzruszenia a potem ze zmartwienia... matka-wariatka

reklama
Dziewczyny mi już ręce opadły... Dostałam info o zarodkach. Z 17 pobranych komórek 5 było pustych, 7 nieprawidłowych. Z 5 zapłodniły się 3 i dzisiaj jest 1 klasy A i 2 klasy B. 2 doba. Jutro przed transferem mam czekać na telefon. Niestety po ostatniej stymulacji, wychodząc z domu na transfer dostałam tel. o jego odwołaniu (a na tym etapie miałam 4 zarodki). Czarny scenariusz się powtarza :( To już 4 stymulacja... Podejście choć do transferu, to dla mnie marzenie. Załamka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry