gosia321
Fanka BB :)
Ja zagryzalam mdlosci czym popadnue to choc na godzine byl spokoj. Hehe migdalow tyle zarlam az w koncu pol zeba mi odpadloJa jestem na etapie raczej nie jedzenia niz jedzeniapewno sie zmieni
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja zagryzalam mdlosci czym popadnue to choc na godzine byl spokoj. Hehe migdalow tyle zarlam az w koncu pol zeba mi odpadloJa jestem na etapie raczej nie jedzenia niz jedzeniapewno sie zmieni
U mnie podobny jadlospis arbuz jajko na mietkoCos jeść musiszu mnie był arbuz awokado i jajko sadzone KONIEC
wszystko utrzymane zero zwrotów
![]()
Dziewczyny nie no ja się rozplywam jak patrzę na te kitki Oliwki i Marcelinki [emoji173] [emoji173] [emoji182]Marcelina ma grubszy wlos to i kitka inaczej wyglada a u Oliwi takie 2 chudziutkie antenki [emoji7][emoji7][emoji7]
Dasz radeDobra, poddaje sie![]()
Cos jeść musiszu mnie był arbuz awokado i jajko sadzone KONIEC
wszystko utrzymane zero zwrotów
![]()
Kiwi, kiwi i kiwi [emoji12][emoji23] A i frytki, calaaa ciaze[emoji12][emoji4]Arbuzy, gruszki, jablka i herbata, tez KONIEC![]()
Tak obydwie sa boskie [emoji7][emoji7][emoji7]Dziewczyny nie no ja się rozplywam jak patrzę na te kitki Oliwki i Marcelinki [emoji173] [emoji173] [emoji182]
Ooo tak frytki to jest to nigdy tak czesto ich nie jadlam jak w ciazyKiwi, kiwi i kiwi [emoji12][emoji23] A i frytki, calaaa ciaze[emoji12][emoji4]
Ja bym innej kliniki szukala bo jak jest taka sama doopna jak moja to kariery tam nie zrobisz. Wykozystaj jak placi ci KK i uciekaj stamtad.@gosia321 mutacje z krzepliwosci mam pai1 hetero i vr2 hetero. Zespol antyfosfolipidowy wyszedl mi juz dwa razy ujemny. Na mutacje wg mojej ginki, kliniki i hematologa nie potrzebuje clexanu, ale bralam, bo wiem, ze dziewczyny w pl dostaja, nawet na hetero. Niestety u mnie wszystko jest w normie, histeroskopie mialam dwa razy, hormony w normie kariotypy tez. Z immumologii troche wyszlo, ale jak widac leczenie srednio pomoglo. Muszę podrazyc glebiej, ale wiele mi juz nie zostalo [emoji26]
Ale mnie wkurzacieOoo tak frytki to jest to nigdy tak czesto ich nie jadlam jak w ciazyhehe az nie wiem czy zaraz nie zejde do sklepu [emoji16][emoji16][emoji16]