A jaka wysyłka ?@gosia321 zżera nie ciekawość czy ta moja wysyłka do Ciebie kilka dobrych miesięcy temu przyniosła Wam szczęście?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A jaka wysyłka ?@gosia321 zżera nie ciekawość czy ta moja wysyłka do Ciebie kilka dobrych miesięcy temu przyniosła Wam szczęście?
Jeszcze mam na poczcie [emoji16][emoji16]Fakt, tez juz przerabialas![]()
Progesteron z ciazowymi zarazkami [emoji16][emoji16]A jaka wysyłka ?
Jestem w ciąży z pierwszego in vitro w Bocianie. Na pierwszą stymulację to dobra klinika, miła atmosfera, lekarze też ok. choć dr M. ma swoje głupie teksty i humory. Uwielbiam za to dr P. mega cierpliwy i taktowny lekarz. Nie mają wysokich cen. Noclegi w wakacje miałam za grosze w akademiku. Cała procedura z zamrożeniem pozostałego zarodka, z wizytami przed i noclegami kosztowała około 9-10 tys. Nie robiłam dodatkowych badań typu genetyka czy tam inne mutacje tylko to co jest wymagane do otrzymania refundacji leków. Badania robiłam u siebie w mieście ja mam darmowe a mąż zrobił zdecydowanie taniej niż u nich w laboratorium.Mamy oboje 30 lat, 3 nieudane inseminacje za sobą. Ogólnie jestem pacjentką Bociana w Białymstoku i tam też chciałabym podejść do procedury, może jest też ktoś kto chciałby podzielić się doświadczeniem ?
Zawstydzacie mnie dziewczynki@dżoasia za Ciebie szczegolnie jakos tak trzymam kciuki i przyznam szczeze, ze jestes tutaj encyklopedia wiedzy a i ogromnym wsparciem dla dziewczynkojarze Cie odkad dolaczylam do tego watku tutaj
Kiedy mam czas i czytam co tam u Was dziewczyny zawsze wyczytuje czy Tobie sie juz udalo, zauwazylam ze juz niedlugo i Ciebie czeka kolejny transfer- mocno trzymam kciuki i czuje ze to bedzie ten szczesliwy❤
Nalezy Ci sie dziewczynoZawstydzacie mnie dziewczynki:*