reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Nadziejka2 ja niestety mam podobna opinie co do lekarzy w De jak annemarie... W pierwsza ciaze zaszlam w 5 miesiecy od startu z icsi, szybko uwazam. Ale w dniu transferu mialam 24 lata, zadnych zdrowotnych problemow, wiec nie do konca jestem pewna czy to ich sukces. Bylam latwym przypadkiem. I oczywiscie bylam im wtedy wdzieczna i chwalilam bardzo. Schody zaczęły się jak zaczelam ronic kazda kolejna ciaze, a oni nie zmieniali kompletnie nic! Zrobili mi podstawowe badania i tyle w temacie. I sa na tyle bezczelni, ze obiecuja mi zdrowa ciaze, tylko mam cierpliwie probowac. Szkoda slow. A pieniadze, coz, u nas to nie jest problem, a to ze kasa doplaca uwazam za cos naturalnego, zaden luksus, tak powinno byc wszedzie.

@annemarie doszlo wszystko, dzieki Kochana[emoji6] jestem pod wrażeniem ilosci badań, pelen profesjonalizm [emoji1]
Co do glowy, nie dziwie się, mnie z synem stres opuscil w 17-18 tyg jak zaczelam czuc ruchy, a jak minal 26tydz to poczulam się w miarę spokojna, to granica, że dzieci juz przeżywają na zewnatrz.

Świnki podobno bardzo inteligentne. Ja mam 13 letniego labradora 6 letniego Jack Russel i rocznego kundla że schroniska który wszystkimi rządzi. Może świnka sobie poradzi z taką gromada. Obejrzeliśmy dzisiaj z mężem 100 filmików ze świnkami i się zdecydowaliśmy :) no chyba że za miesiąc beta pokaże coś więcej niz cb...

Dziewczyny 31 października w 11dc będę mieć sprawdzane endometrium przed transferem. Jakiej powinno być grubości? 8-10mm na kilka dni przed transferem będzie w porządku

ja mam na tym samym etapie wizyte 27 pazdziernika! Ogolnie nigdy nie mialam problemu z endo ale dziewczyny co Wy bierzecie przed transferem? Ja mam od drugiego dnia cyklu estrofem 2x1 dopochwowo (pierwsze 3 bralam doustnie przez obfita miesiaczke) i od 6 dnia cyklu encorton 10mg!

To jak mowicie winko czerwone? cos jeszcze aby bylo pieknie?

:happy: mam wyznaczony termin 31.10 na betę (o ile dotrwam i nie polecę wcześniej). Zaciekawiła mnie ta świnka;) Piękna jest.
Hehehehe zaciekawiła?! Ja już widzę ten różowy ryjek z dużymi nozdrzami do wycalowania :) trzymaj się kochana i nie rób sikańcow mnie wykończyly stałe bywalczynie forum wiedzą :) z godz na godz znikła kreseczka. Będę o tobie myśleć przecież to HALLOWEEN :)

reklama
ja mam na tym samym etapie wizyte 27 pazdziernika! Ogolnie nigdy nie mialam problemu z endo ale dziewczyny co Wy bierzecie przed transferem? Ja mam od drugiego dnia cyklu estrofem 2x1 dopochwowo (pierwsze 3 bralam doustnie przez obfita miesiaczke) i od 6 dnia cyklu encorton 10mg!

To jak mowicie winko czerwone? cos jeszcze aby bylo pieknie?
Ja mam brać od 2dc estrofem 2x1 a od 6dc 2 x2 i od 5dc acard i encorton

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry