Ja miałam encorton i metryped. W zaleceniach miałam schodzenie z dawki pół tabl. co 3 dni.Czy któraś z Was przyjmowała lek Metypred? Jak długo i jak lekarz zmniejszał dawkę w przypadku odstawienia?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja miałam encorton i metryped. W zaleceniach miałam schodzenie z dawki pół tabl. co 3 dni.Czy któraś z Was przyjmowała lek Metypred? Jak długo i jak lekarz zmniejszał dawkę w przypadku odstawienia?
Pięknie [emoji173] [emoji173]Kochana moje waleczne kobitki wynik odebrany 9dpt 3 dniowych bąbelków beta 109 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173] dziekuję za wsparcie łapki i fluidy teraz czekamy na wizytę
@Kurcia @Ozis @Dgd @dżoasia @JoannaRak i reszta wspaniałych kobietek teraz wasza kolej i czekamy na dobre wieści [emoji173][emoji173][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Moi bliscy są wszyscy wierzący i praktykujący, ale z ivf nikt nie miał problemu. Wszyscy zaakceptowali nasza decyzję bez żadnych niepotrzebnych emocji a wręcz bardzo kibicowali za każdym razem ... no i dużo się uczyli od nasCześć dziewczyny. Czytam Was od dłuższego czasu i postanowiłam się w końcu przywitać i coś napisać. Staramy się z mężem o dziecko od ponad 3 lat, przeszłam już stymulacje CLO, letrozolem. Miałam robioną drożność jajowodów, histeroskopię, 3 nieudane iui i teraz stoimy przed decyzja o in vitro. Osobiście nie mamy nic do in vitro, ale boję się jak zareaguje na to moja mama z która pracuję więc muszę jej powiedzieć co planuję bo będą mi potrzebne dni wolne więc raczej tego nie ukryję. Jak to załatwić? Wasi bliscy wiedzą o in vitro czy zachowaliście to dla siebie?
Życzę każdej z Was i sobie pięknych ciąż i przede wszystkim nudnych.
Pozdrawiam![]()
Ale już duuuza..Dziękuję kochane. Już po wizycie. Jest wszystko ok
Kluska wita ciotki forumowe.
Czekamy teraz na wyniki krwi żeby potwierdzić.
Data porodu 3.05 Zobacz załącznik 909860
Moi bliscy są wszyscy wierzący i praktykujący, ale z ivf nikt nie miał problemu. Wszyscy zaakceptowali nasza decyzję bez żadnych niepotrzebnych emocji a wręcz bardzo kibicowali za każdym razem ... no i dużo się uczyli od nas![]()
Na pewno in vitro było im tak samo obce jak nam na początku.. moja mama była pewna że jak podjelismy już decyzję o ivf, wyniki są książkowe, to od razu będzie ciąża... nie rozumiała za bardzo niepowodzeń..Czyli jest szansa, że moja mama też to przyjmie na spokojnie. Może niepotrzebnie się nakręcam i wyobrażam sobie, że to będzie jakaś katastrofa, wygnanie itp
Dzięki dziewczyny, jesteście kochane
Dzięki za odpowiedź. A jaką dawkę metypredu dziennie przyjmowalas?Ja miałam encorton i metryped. W zaleceniach miałam schodzenie z dawki pół tabl. co 3 dni.
Metypred miałam 2 tabl. dziennie, ale wcześniej encorton aż 4 tabl. (20 mg). To są zamienniki. Nie można schodzić z dawki za szybko, bo będziesz się źle czuła. Po pół tabl. co parę dni jest ok. Nie odczułam tego.Dzięki za odpowiedź. A jaką dawkę metypredu dziennie przyjmowalas?
Jak się czujesz po transferze? Boli coś, ciągnie?Ja miałam encorton i metryped. W zaleceniach miałam schodzenie z dawki pół tabl. co 3 dni.