annemarie
Fanka BB :)
Ogolnie taka sama, ze po ciazy trzeba to usunac najlepiej a w trakcie obserwowac .Tylko, że lekarz mi tłumaczył kiedyś że nic się z tym nie robi a już na piwo nie w ciąży...
A Ty masz jakieś inna wiedzę annemarie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ogolnie taka sama, ze po ciazy trzeba to usunac najlepiej a w trakcie obserwowac .Tylko, że lekarz mi tłumaczył kiedyś że nic się z tym nie robi a już na piwo nie w ciąży...
A Ty masz jakieś inna wiedzę annemarie?
A masz jakis termin powrotu w glowie? Ta biochemiczna to po maszym spotkaniu juz kolejna??
Co za historia...4 komorki bez stymulacji...
I jak to mowia po deszczu zawsze wschodzi slonce..
@anett96 @sssurykatka @Akatombo jestem myslami z Wami [emoji110][emoji173]️[emoji110]
Jest kochana jest... Tylko żeby do niego dotrzymać jak najbliżej. Martwię się no ale to normalka po moich doświadczeniach.
3 Maja na Dzień Konstytucji, a co!?haha
@Kurcia u mnie właśnie pierwszym objawem ciąży były zawroty głowy ok. 5dpt. Także myślę, że to dobry znak@Dgd ja dzis tez 5dpt i co chwile mnie lapia bole jak na @... a juz wiecej w siebie chemii nie moge wsadzic. Spasmolina, relanium, mefacit doraznie, magnez...
Jajniki tez bola.
Ryczec sie chce. Cycyki bola. W glowie sie kreci.
@anett96 tak sie ciesze Twoimi pozytywnymi wydarzeniami dzisiaj!!!
@Never give up matuchna! Ty wez sobie tam troche wrzuc na luz. Wolniej kroki stawiajwspaniale wiesci!

Narazie jest taki troche jakbym sie najadla za bardzo, zawsze moge jej powiedziec jako wymowke, ze jestem gruba. Moj uwaza, ze powinnismy wczesniej jej powiedziec, a ja chcialm prezent na swieta jej zrobic innie wiem jak lepiej. Oby tylko jutro bylo wszystko ok.
Mnie po estrofem ie cały miesiąc piersi bolały jak na okres albo i lepiejDziewczyny czy to norma bolace cycki, i takie nabrzmiale na estrofemie? O puchnieciu juz nie wspomne ale to moze byc od encortonu, teraz mam dawke 10mg.