sunrisea
Fanka BB :)
stres , przemeczenie ? moze cos dzwiglas.. lub jestes tam tak ukrwiona ze pekaja naczynka..Tak, ale przy lekach było to samo a nawet i gorzej, to raczej na pewno nie of poziomu progesteronu. Nie wydaje mi się....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
stres , przemeczenie ? moze cos dzwiglas.. lub jestes tam tak ukrwiona ze pekaja naczynka..Tak, ale przy lekach było to samo a nawet i gorzej, to raczej na pewno nie of poziomu progesteronu. Nie wydaje mi się....
moze na Mikolaja ?Narazie jest taki troche jakbym sie najadla za bardzo, zawsze moge jej powiedziec jako wymowke, ze jestem gruba. Moj uwaza, ze powinnismy wczesniej jej powiedziec, a ja chcialm prezent na swieta jej zrobic innie wiem jak lepiej. Oby tylko jutro bylo wszystko ok.
Trzeba byc pozytywnie nastawionym , i samej sobie zrobic prezentja tez planuje na swieta ... tylko ze problem jest taki ze jeszcze nie jestem w ciazy [emoji848][emoji136]
HejCześć Kochane. Przepraszam Was, ale ostatnio nie jestem w stanie Was czytać. Od kiedy jestem w ciąży to idę do pracy na parę godzin, a potem do domu i śpię. A potem wykąpie się, zjem i spać. Teraz postanowiłam do Was napisać, bo pół nocy nie śpię . Na wstępie gratuluję tym co się udało, a za te które jeszcze walczą trzymam bardzo mocno kciuki. U mnie teraz 8 tc. Wczoraj byłam na usg i już można było zobaczyć maluszka, było widać główkę i resztę. Śmiesznie teraz wygląda, tak nie proporcjonalnie. Mogłam także pierwszy raz usłyszeć serduszko. Bardzo się denerwowalam przed tym usg. Jak tylko weszłam do pani doktor to się rozplakalam. Na szczęście wszystko jest dobrze. Póki co mam mdłości i jestem zmęczona, ale cały czas chce pracować, póki mogę. Od wczoraj mam coraz większe mdłości, a dzisiaj nie śpię już pół nocy. Buziaczki i życzę Wam udanego weekendu.
Ja w ampku chyba sama sobie domowilam ze sa wszystkie dojrzale.
Kuzwa czekam i czekam na wypis.
No ja w ogóle mam zawsze z tym ukrwieniem jazdę. Nawet normalnie podczas owulacji mam lekkie krwawienie. Normalnie masakra.stres , przemeczenie ? moze cos dzwiglas.. lub jestes tam tak ukrwiona ze pekaja naczynka..
Ja też się dołączam do tych kciukasow!@Niezapominajka2018 dobrze wiedzieć, co u Ciebie słychaćCiesz się tym czasem
@anett96 nosz kurła kciuki zaciśnięte tak, że do pracy chyba pojadę autobusem bo nie mam jak biegów zmieniać!
@Akatombo Tobie też chyba dziś powiedzą co tam słychać, prawda? Pięknych, dorodnych zarodków!
Miłego dnia dziewczyny.
Niestety nie spałam od 3Hejja tez w tej grupie co sie o 5 codziennie budzi
Super wiadomosci, mozesz na chwile odetchnac i cieszyc sie widokiem serduszka, gratuluje![]()