Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pięknie ujęcie dzidziZobacz załącznik 910980 kochane, u nas wszystko ok mieciatko skakalo po brzuszku, az sie dziwie, ze ja tego nie czuje. Dzis 15+4 wiec wszytsko sie zgadza z dotycczasowymi wyliczeniami. Pani chyba widziala plec ale powiedziala, ze musi zerknac w notatki ale tam zaznaczylam, ze plec nie wymagana wiec nie powiedziala [emoji12] ale cos mi sie wydaje, ze to mietka a nie mieciu bo jak tak patrze na to zdjecie usg to tam nic nie dynda miedzy nozkami, chyba ze to sie ukrywa [emoji6]
Kochana a jak długo bralas metformine? Myślisz że to miało jakiś wpływ teraz? Pytam bo mi lekarz kiedy przepisał gluckophage a to jakiś odpowiednik i super zadzialal miałam owulacja chociaż cukrzycy nie mam i byłam zdziwiona. Do transferu jeszcze miesiąc więc może nie zaszkodzi brac
Zobacz załącznik 910980 kochane, u nas wszystko ok mieciatko skakalo po brzuszku, az sie dziwie, ze ja tego nie czuje. Dzis 15+4 wiec wszytsko sie zgadza z dotycczasowymi wyliczeniami. Pani chyba widziala plec ale powiedziala, ze musi zerknac w notatki ale tam zaznaczylam, ze plec nie wymagana wiec nie powiedziala [emoji12] ale cos mi sie wydaje, ze to mietka a nie mieciu bo jak tak patrze na to zdjecie usg to tam nic nie dynda miedzy nozkami, chyba ze to sie ukrywa [emoji6]

No to szybko dość. Ja brałam 10 i dopiero klika dni temu odstawiłam zupełnie. A już mi 16tc leci. A no i odstawiłam po 1/4 tabletki co 3 dni.@KOCHANE kobitki jak i w którym dpt wychodzicie z encortonu ja biorę 5 rano i kazał mi schodzić od jutra czyli od 14dpt a jak jest u was jestem troszkę zaniepokojona piszcie plisss. ❤
A jakie miałaś wskazanie do encortonu? Jaką masz dawkę - 5 tabl. czy 5 mg? Rzeczywiście to dość wcześnie. Ale jeśli masz 5 tabl. to też troszkę zeszła, żeby nie zaszkodzić maluszkowi.@KOCHANE kobitki jak i w którym dpt wychodzicie z encortonu ja biorę 5 rano i kazał mi schodzić od jutra czyli od 14dpt a jak jest u was jestem troszkę zaniepokojona piszcie plisss. ❤
Miałam 5mg jedna tabletka rano lekarz dał zapobiegawczoA jakie miałaś wskazanie do encortonu? Jaką masz dawkę - 5 tabl. czy 5 mg? Rzeczywiście to dość wcześnie. Ale jeśli masz 5 tabl. to też troszkę zeszła, żeby nie zaszkodzić maluszkowi.