Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Asiu ja mam acard od Pasnika w zestawieniu z heparyna 0.4. Masz jakies badania pod katem trombofilii? Ha mam PAI stad tem acard. Moze Pasnika jescze podpytaj szybko? Jaka masz dawke heparyny? Mnie Pasnik najpierw mial dac heparyne 0.6, a pozniej zmienil na 0.4 + acard.
Oooo to brawo! Nie wiedziałam, że nie miałas dotąd implantacji. Tyle tu tych naszych historii, że mi umknęło. Coś się zmieniło? Grzebałaś cos w immuno? I ile miałaś transferów?Oj wiesz. Chcialam sprawdzic. U mnie nigdy nie dochodzilo nawet do implantacji. Takze chcialam wylapac czy cos sie zadzialo. Czekam grzecznie do poniedzialkua potem do kolejnych badan.
Poszedl priv[emoji4]Intralipid aktualny?
Jeju ale wieści [emoji177] super się cieszymy! Gratulacje!7dpt jednej blastki Zobacz załącznik 911211
To moja trzecia stymulacja, czwarty transfer (a piaty zarodek bo jeden transfer mialam "podwojny").Oooo to brawo! Nie wiedziałam, że nie miałas dotąd implantacji. Tyle tu tych naszych historii, że mi umknęło. Coś się zmieniło? Grzebałaś cos w immuno? I ile miałaś transferów?
@JoannaRak ja też mam mthfr hetero i Paśnik mi zalecił heparynę tylko do 8 tyg. troche mnie to zastanawia właśnie. Akard również zalecił 1* 75 do 34 tyg ciąży, z badań na trombofilie mam tylko nisko białko s