Kurcia
Fanka BB :)
Ja mam heparyne i acard ale oprocz mthfr hetero mam jeszcze pai1 hetero.no bede to dalej zaglebiac, dzisiaj bede pisac maila do niego.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam heparyne i acard ale oprocz mthfr hetero mam jeszcze pai1 hetero.no bede to dalej zaglebiac, dzisiaj bede pisac maila do niego.
Mi i novum tez dali heparyne i accard mimo braku zalecen a i encoeton.encorton zalecal i Pasnik i accofil a intralipid ma wlasna reke wezme. Mysle ze nie zaszkodzi a moze pomoc[emoji16]@JoannaRak ja nie mam żadnych wskazań a dr powiedziała mi tym razem że dołoży heparynę i acard bo jak nie pomoże, to na pewno nie zaszkodzi.
@Kurcia no to nie pozostaje nic tylko kciuki trzymać do jutra. Sikniesz wieczorem?![]()
Pkdlaczam sie do pytania[emoji4]@Agniecha1508 a jak sytuacja u Ciebie ? Nadal w zawieszeniu czy coś działacie?
Ja dziś odważyłam się zerknąć na ubranka noworodkowe. Matko jakie to maleńkieDziewczyny OMG byłam dzisiaj na strzelnicy i strzelam z 5 broni. To niesamowite jaka człowiek czuje pokorę przy takiej broni. Strasznie się bałam i chwałam za mężem łuski latały i ta swiadomosc jak strzelasz że możesz zabić!!!!! Ale wiecie co świetnie się bawiłam na początku ręką mi latała że nie umiałam utrzymać a później skupienie cel i buuuuuchwedług naszego instruktora kobiety zawsze lepiej strzelają i ja dzisiaj pokazałam
do tego stopnia że zapusalismy się do klubu
![]()
Przed punkcja mialam. Ale bete robilam 14 dni po zastrzyku.Kurcia , mam dobre przeczuciate testy tez nie wygladaja zle. Ovitrelle nie mialas przy transferze?
Ojej nie mam pojecia czy sikne@JoannaRak ja nie mam żadnych wskazań a dr powiedziała mi tym razem że dołoży heparynę i acard bo jak nie pomoże, to na pewno nie zaszkodzi.
@Kurcia no to nie pozostaje nic tylko kciuki trzymać do jutra. Sikniesz wieczorem?![]()