0.3 dwie ampulki.Anett a jaką dawkę masz accofilu
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
0.3 dwie ampulki.Anett a jaką dawkę masz accofilu
Ja chyba dziś pierwszy raz czułam takie wyraźniejsze ruchu malucha. Na 95% mysle ze to toTo zaraz 16tc ( swoją droga nie wiem kiedy to zlecialo..) Wogole według usg jest starszy o 3 dni. Ale to chyba nic złego??
Niunia a podchodzisz do crio teraz?????
Wow!!! Ale super ;-)
Czas aby w końcu Sara miała rodzeństwo![]()
Ja chyba dziś pierwszy raz czułam takie wyraźniejsze ruchu malucha. Na 95% mysle ze to to[emoji173]️ To zaraz 16tc ( swoją droga nie wiem kiedy to zlecialo..) Wogole według usg jest starszy o 3 dni. Ale to chyba nic złego??
Teraz nie. Rano po śniadaniu jak sobie leżałam pod kocysiem.Super! Raz czulas czy sie powtarzaja? Ja dalej nie wiem z moimi ruchami na dwoje babka wrozyla, musze uzbroic sie w cierpliwosc.
Raczej radzą 2 lata poczekać. Moja siostra zaszła w ciążę 1.5 roku po cc i ją gin opierdzielił z góry na dół, że to za wcześnie.Tak Kochana crio -Sara tez z crio . Nie mogłam na świeżym przez immunosupresyjne . Chciałam czekać ale chyba w moim przypadku nie ma sensu i trzeba próbować rok po roku póki jest szansa na kolejna ciąże . Nie wiem tylko czy rok po cc gin powie ze już mogę ...
Taaaa... w Twoim przypadku akurat miał fuksa. Niech sobie nie dodaje. Zaraz powie, że dzień kontroli wyznaczył bo wiedział, że tam coś urośnie...Kuzwa jaja jakoes on juz siebie Boga jakoegps robi przez swoje zachoaanie. Ppwiedz babie tej jego asystentce ze Ty masz juz bilet i wydalas kase wiec niech sie on troche ogarnie.. jakas zla ostatnio na niego jestem. Ppdczas.tramsferu ppwiedzial o spbie I am hero.... moj maz parsknal smiechem[emoji4]
Teraz nie. Rano po śniadaniu jak sobie leżałam pod kocysiem.