Mieciu85
Fanka BB :)
Ciemnieje. Ciekaw jaka wartosc bety
Wyniki beda raczej popoludniu. Zobacz załącznik 911665
Kurcia super to krecha konkret![emoji7] wyglada na to, ze przyrost bedzie ladny [emoji173]️[emoji110]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ciemnieje. Ciekaw jaka wartosc bety
Pięknie, pięknie co za krecha, upuszczaj krew i nie trzymaj nas w napięciu, chociaż krew to pewnie tylko formalnośćCiemnieje. Ciekaw jaka wartosc bety
, kciuki za przyrost,Ja nie kumam go wogóle... nie dość, że sam sobie zażyczył robić transfer to jeszcze dziada z siebie robi o to 100 zł - przecież dla niego to żadne pieniądze... i takie komentarze - pycha prowadzi do nikąd naprawdę... oby mu ktoś nosa utarł i to porządnie - bo się zachowuje skandalicznie!Dokladnie[emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
Badaj, badaj.... dupek w krwi nie wyjdzie.Dziewczyny a proga bada sie bez wczesniejszych lekow? Bo ja ide na bete kolo 11, no a musialam wziac teraz dupka i crinone... i nie wiem czy jest sesn badac proga.
Może zapomniał drobnych, a chciał zjeść obiadJa nie kumam go wogóle... nie dość, że sam sobie zażyczył robić transfer to jeszcze dziada z siebie robi o to 100 zł - przecież dla niego to żadne pieniądze... i takie komentarze - pycha prowadzi do nikąd naprawdę... oby mu ktoś nosa utarł i to porządnie - bo się zachowuje skandalicznie!