Szczescie1986
Fanka BB :)
Podliczyłam ze wsYstko 700e mnie kosztujeCzasami jak tal sie kiepsko zaczyna wszystko dpbeze sie konczy. Jak cos to mow.zeby jednak znalazl czas bo koszty spore juz ponioslas. Wrrrrr
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Podliczyłam ze wsYstko 700e mnie kosztujeCzasami jak tal sie kiepsko zaczyna wszystko dpbeze sie konczy. Jak cos to mow.zeby jednak znalazl czas bo koszty spore juz ponioslas. Wrrrrr
Jutro mam ale czy dolece to pytanieto znaczy jutro czy za tydzien? I co w koncu ustaliliscie?
No pieknie!Podliczyłam ze wsYstko 700e mnie kosztuje
Ja nie popuszczę im a z lot rzeczywiscie może być problemja wlasnie przylecialam i cisza, nic nie bylo a wiec spokojnie. Mysle ze z lotem problemu nie bedzie, ja to sie gorzej stresuje lotem na transfer bo Pan w taksowce mowil ze to podobno pod koniec tygodnia sie ma cos dziac, ale wzielam lot na czwartek to moze do piatku 11 jakos dolece!
A Ty wez ich tam ogarnij bo takie fochy to nie z nami!!!!
Ja im kutwa dam lece i im narobie ambarasu i pokArze im cene za lotNo pieknie!
Jeden gin do mnie zadzwonił i kazał jechać na SOR na neurologię. Zaczynam chyba panikować.
Jedz na spokojnie kochana. Na pewno tak jak pisza dziewczyny ktorys bobas cos uciska. Ale zawsze lepiej skontrolowac niz bagatelizowac. Czekamy na info!!Jeden gin do mnie zadzwonił i kazał jechać na SOR na neurologię. Zaczynam chyba panikować.
Podliczyłam ze wsYstko 700e mnie kosztuje
No zobaczę jak zadzwonią przed 14 co powiedzą to im odpowiemTo jak wizyty nie bedzie to dasz im rachunki do opłacenia... Od razu cie gwiazdor przyjmie jak on kazda stówkę łasy...
Czekamy na info.No zobaczę jak zadzwonią przed 14 co powiedzą to im odpowiem