Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czekam na izbie przyjęć. Pielęgniara ma focha, bo nie mam skierowania. Ach ta służba zdrowia. Ciekawe co doktorek wymyśli.
A co u Ciebie? Ja jutro transfer mimo ze srymulacje przerwali bo jaka nie rosly.Jednak zrobily na zlosc i urosly.se same[emoji4]
Może taka twoja uroda [emoji6] Grunt że macie to pod kontrolą [emoji41]
Plany? Siedzenie w krzakach idzie mi całkiem dobrze [emoji14] a tak serio, to coś tam planuje, ale nie wiem jeszcze kiedy co i jak...
Nie piszę o swoich próbach, żeby wam statystyk nie psuć.... wiecie, ja taki dinozaur już w tych staraniach jestem (ale nie wiekowo, żeby nie było [emoji14]). Jak jakiś cud wywalczę, to nie omieszkam dać znać [emoji3526] w sumie po 9 latach mógłby już się trafić, nie? [emoji8]
Jakby człowiek nie miał się czym denerwować to jeszcze dorzucają do piecaCzekam na izbie przyjęć. Pielęgniara ma focha, bo nie mam skierowania. Ach ta służba zdrowia. Ciekawe co doktorek wymyśli.
kochana trzymaj się nie może być inaczej jak tylko dobrzeJa Ci powiem tak: mysle ze się ruszy ta Twoja beta! Ja pierwsza weryfikacje robiłam 14dpt 2dniowego mrozaczka. I miałam 157! I tak sobie mysle ze jak bym zrobiła 7-9dpt tez pewnie miałabym podobne wartości do Twoich! Przyrost jest 100% a to przecież prawidłowo! Bądź dobrej myśli!Ok jednak się streścili z tym cito bo są wyniki. Tylko proszę szczerze dziewczyny - jaka moja sytuacja...
7dpt - beta 16,3
9 dpt - beta 32,08 progesteron 13 ng/ml
Mam dupka 3x1 i Crinone 2x1.
Nie wiem czy pisać do lekarza czy co.
Cześć powiedzcie mi co to może być jestem w 8 dniu cyklu nadal krwawię estradiol w piątek był na poziomie 51,1 a dzisiaj na poziomie 5,33Kochana,
Nie wiem czy powinnam pisać - mi lekarz przy 20/40 nie kazał się nastawiać, ale powiedział ze czasem z takich niskich wychodzi ciaza. Ja potem miałam jeszcze 70 i 200 ale po dostawieniu leków od razu okres dostałam ;(((
Według mnie dzwon do lekarza i ustalcie co dalej.
Trzymam kciuki ze u Ciebie będzie to czasem. [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Buziakiiiiii
Ok jednak się streścili z tym cito bo są wyniki. Tylko proszę szczerze dziewczyny - jaka moja sytuacja...
7dpt - beta 16,3
9 dpt - beta 32,08 progesteron 13 ng/ml
Mam dupka 3x1 i Crinone 2x1.
Nie wiem czy pisać do lekarza czy co.