Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
@Kurcia skarbie Twój przyrost mieści się w normie więc uważam że jest wszystko dobrze [emoji173]Ok jednak się streścili z tym cito bo są wyniki. Tylko proszę szczerze dziewczyny - jaka moja sytuacja...
7dpt - beta 16,3
9 dpt - beta 32,08 progesteron 13 ng/ml
Mam dupka 3x1 i Crinone 2x1.
Nie wiem czy pisać do lekarza czy co.
@Biedroneczka83 a Ty kiedy planujesz transfer swoich maluszków? [emoji4]Kochana,
Nie wiem czy powinnam pisać - mi lekarz przy 20/40 nie kazał się nastawiać, ale powiedział ze czasem z takich niskich wychodzi ciaza. Ja potem miałam jeszcze 70 i 200 ale po dostawieniu leków od razu okres dostałam ;(((
Według mnie dzwon do lekarza i ustalcie co dalej.
Trzymam kciuki ze u Ciebie będzie to czasem. [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Buziakiiiiii
Jeśli chodzi o leki do stymulacji... to zazwyczaj kilkanaście dni... wszystko zależy od tego jak będziesz reagować na leki.jestem dopiero na początku przy tabletkach anty , lekarz coś mówił o zastrzykach właśnie chyba do stymulacji
Podbijam i ja [emoji3526]@Biedroneczka83 a Ty kiedy planujesz transfer swoich maluszków? [emoji4]
Ja miałam histeroskopie i czułam się zupełnie normalnie po wybudzeniu.W poniedzialek mam histeroskopie boje sie tego i nie chcialabym czekac do nastepnego cyklu na transfer. Jak to jest z ta histeroskopia czy ktoras z was miala to robione? Jak sie po tym czulyscie? Boli to badanie?
Trzymaj się kochanaWracam już z tej izby. Rzekomo wszystko ze mną dobrze, gdyby to się powtarzało i nasilało, to mam wrócić. Z krwi wyszedł mi niski poziom potasu i zbyt wysoki cholesterolu. Teraz muszę się wybrać do gina. Teraz czuję się dobrze ale boję się iść spać. :'(
Caly biore. Wlasnie rano jak zroboe mprfologie to juz bedzie widac dzialanie accofilu?tak? Bralam go o 14 dzis.Czyli bierzesz accofil w dawce 30mln czy 48? Jeden czy na pół?
Może po dwóch dniach od zastrzyku też sprawdź...
@Małgoś86 ty miałaś 3 dniowe??? [emoji15] Jeśli tak, to spokojnie czekamy do 10dpt. Myślałam że blastki.

Synuniu mamusi