reklama

Kto po in vitro?

Dzieki dziewczyny.
Wiem ze beta nie jest wielka jak na blastke. Dlatego poniedzialek powinien wszystko wyjasnic.
Proga nie badalam..nam lekarze nie karza. Biore 3x1 dupka i 2x1 crinone. W dodatku bylam po punkcji to coś tam naturalnego proga znowu bylo chyba. Nie wiem :( w poniedzialek zrobie w takim razie tez proga.
Pieknie kochana beta pozytywna to najwazniejsze wysylam ciazowe zarazki i trzymam za przyrost ktory pewnie dzis sprawdzasz ;)
Bedziesz gruba [emoji16][emoji16]

reklama
Cześć Dziewczyny,
@sunrisea powodzenia. :* Pięknych widoków i samych dobrych wieści o maleństwie. Czekamy na zdjęcia. :)
@gosia321 miłej zabawy z glukozą i nadrabianiem forum. ;)

Dziękuję Wam za dobre słowa. :* Wczoraj bałam się iść spać, żeby nie było powtórki z rozrywki (to przerażające jak nie można ustać na nogach ani przejść kilku kroków nie zataczając się, brrr), że spałam na półsiedząco, dwie poduchy wielkie, rogal i nie wiem czy to przypadek czy co ale dzisiaj choć jestem zmęczona, to nie mam zawrotów. Jestem przeszczęśliwa, jak to mało w życiu potrzeba, prawda? ;)
Miłego dnia. :*
I oby juz tak zostalo❤️Zdrowka i nie pij tyle:D:D

No wiec zrobie accofil 2 dpt jak kazal. Myslalam ze cos mu sie pomieszalo.
Lewy przyszedl z fochem!!!! Z chcielismy sie go pozbyc z transferu- to jego slowa. Nie chcial za darmo gp zrobic.Kazal stowe zaplacic!! Ja mam gebe od ucha do ucha ale nie chcialam sie dzis denerwowac. W koncu dwa maluchy przytulilam. Poza tym moj cud trwa dalej bo nigdy nie mielismy takiej dobeej klasy zarodkow!!! Dwa ab 4komorkowe i jeden b4komorkowy.Ten zamrozili. Takze lezymy w trojpaku. Lekami jestem pieknie obstawiona[emoji16]
Pieknie mocno trzymam kciuki i wysylam zarazki ciazowe komu jak komu ale Tobie po jednym cudzie nalezy sie teraz blizniakowa beta [emoji7][emoji7]

Cześć Dziewczyny,
@sunrisea powodzenia. :* Pięknych widoków i samych dobrych wieści o maleństwie. Czekamy na zdjęcia. :)

Dziękuję Wam za dobre słowa. :* Wczoraj bałam się iść spać, żeby nie było powtórki z rozrywki (to przerażające jak nie można ustać na nogach ani przejść kilku kroków nie zataczając się, brrr), że spałam na półsiedząco, dwie poduchy wielkie, rogal i nie wiem czy to przypadek czy co ale dzisiaj choć jestem zmęczona, to nie mam zawrotów. Jestem przeszczęśliwa, jak to mało w życiu potrzeba, prawda? ;)

Justynko super, ze lepiej sie czujedz [emoji173]️ odpoczywaj kochana.

Cześć dziewczyny. W listopadzie mam nadzieję podchodzić do swojej 4 stymulacji. Z racji tego, że już nie przysługuje mi refundacja chciałam zapytać czy któraś z Was miałaby do odsprzedania leki? Głównie chodzi o menopur. Będę wdzięczna za wszelkie info.
Pozdrawiam Was wszystkie i trzymam kciuki za starania, kropki, bety
Cudownie kochana juz zaciskam kciuki za udana stymulacje :)

Cześć Dziewczyny,

@Justin87 super, że się dzisiaj lepiej czujesz :)
@sunrisea udanej randki z maleństwem :)
@Kurcia to tylko testy, tak czy inaczej krechę pokazują. Wiem, że emocje sięgają zenitu w takich sytuacjach, więc życzę ci spokoju... do następnej bety kciuki zaciśnięte.

Mnie dziś też skoczyło ciśnienie, już się ubierałam na transfer, a tu telefon z Novum... myślałam, że już po wszystkim, ale tylko go przesunęli... na 14.30. Najgorsze, że musze być na czczo, więc nic nie jadłam, a zadzwonili na tyle późno, że już nie mogę nic jeść. Wcześniej jeszcze godzina kroplówy z atosibanu i po też, więc nie wiem, kiedy zjem, a już strasznie mi się chce ;/
Tak chciałabym już być po... trzymajcie kciuki :)

@Justin87 super, że się dzisiaj lepiej czujesz :)
@sunrisea udanej randki z maleństwem :)
@Kurcia to tylko testy, tak czy inaczej krechę pokazują. Wiem, że emocje sięgają zenitu w takich sytuacjach, więc życzę ci spokoju... do następnej bety kciuki zaciśnięte.

Mnie dziś też skoczyło ciśnienie, już się ubierałam na transfer, a tu telefon z Novum... myślałam, że już po wszystkim, ale tylko go przesunęli... na 14.30. Najgorsze, że musze być na czczo, więc nic nie jadłam, a zadzwonili na tyle późno, że już nie mogę nic jeść. Wcześniej jeszcze godzina kroplówy z atosibanu i po też, więc nie wiem, kiedy zjem, a już strasznie mi się chce ;/
Tak chciałabym już być po... trzymajcie kciuki :)
A dlaczego na czczo? na transfer to mi kazali zjeść lekkie śniadanie... hmmm... pij dużo to oszukasz żołądek

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry