ilmenau
Fanka BB :)
Dziekuje
Zoladek mnie dzisiaj masakrujei tak pewno do wieczora bedzie, a poza tym norma...kluje , ciagnie, pobolewa.
uroki ciazy
Mi pomagal imbir oraz herbatki rumiankowe, a jak cos trzeba zwrocic to i tak nic na to nie pomoze
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziekuje
Zoladek mnie dzisiaj masakrujei tak pewno do wieczora bedzie, a poza tym norma...kluje , ciagnie, pobolewa.
uroki ciazy
Właśnie mi dwie AA odpadły na etapie biochemicznej a wielu dziewczynom tutaj z Cc i innych super dzieciaki wychodza. To chyba nie ma reguły......
@JoannaRak wlasnie czekam na monitoring i sie wszystko okaże,stresuje sie bo się zaziębiłam glupim spcerem-dotleniac mi się zachcialo,niby nie zmarzlam ale gardlo ciut podolewa i z nosa sie leje,jestem zła na siebie ze w takim momencie się załatwiłamAsiulka, nadal to bedzie w listopadzie? Kto transferuje ze mna w listopadzie? @laurka, co u Ciebie? Kiedy transfer?
Kochanie, u kogo Ty byłaś? To Twój stały lekarz?Ja wczoraj miałam połówkowe. A więc trwalo to godzinę... godzina męki!!!! Lekarz masakra zmasakrował mi brzuch i pipe. Delikatnośc to nie jego specjalnosc. Marudzil , ze wszystko widzi jak przez mleko bo mam za duzy brzuchMyślę ze w połowie 5tego miesiaca to trzeba miec dla niego płaski hyh. Dał mi skierowanie na ktg niby po jestem po inv.. a na skierowaniu "podejzenie wady serca" wrrr zobaczylam pozniej. Niby widzi , ze pepowina nie taka
ze dwunaczyniowa.... wiec juz stres .. Reszta ok. Po za tym mała ułożona dziwnie , nie czuc jej ruchów już od ok.tygodnia. Na nfz ktg nie ma miejsc do konca roku porażka...
Mozesz u dr Reichel- Fentz . Zobacz sobie jej strone internetowa, potrzebujesz skierowanie od gina albo lekarza domowego. Za kiry nie placi KK , placilam chyba 142€ . Wszystko poczta i mailami leci no chyba ze mieszkasz za rogiem.Gdzie ty mieszkasz zabko?@annemarie a moze są też inne dziewczyny z De gdzie moge zbadać kiry? I jaki koszt tego cuda. Wlasnie wyslalam wiadomosc do kliniki annemarie czekam na odpowiedź. Co jest jeszcze odpowiedzialne za implantacje zarodka? Jak ja nie lunie czekać bezczynnie...
Wlasnie ze mi nic przed oczyma nie przelatujeMi pomagal imbir oraz herbatki rumiankowe, a jak cos trzeba zwrocic to i tak nic na to nie pomoze![]()
Ja wczoraj miałam połówkowe. A więc trwalo to godzinę... godzina męki!!!! Lekarz masakra zmasakrował mi brzuch i pipe. Delikatnośc to nie jego specjalnosc. Marudzil , ze wszystko widzi jak przez mleko bo mam za duzy brzuch [emoji33] Myślę ze w połowie 5tego miesiaca to trzeba miec dla niego płaski hyh. Dał mi skierowanie na ktg niby po jestem po inv.. a na skierowaniu "podejzenie wady serca" wrrr zobaczylam pozniej. Niby widzi , ze pepowina nie taka [emoji20] ze dwunaczyniowa.... wiec juz stres .. Reszta ok. Po za tym mała ułożona dziwnie , nie czuc jej ruchów już od ok.tygodnia. Na nfz ktg nie ma miejsc do konca roku porażka...
Hej@annemarie a moze są też inne dziewczyny z De gdzie moge zbadać kiry? I jaki koszt tego cuda. Wlasnie wyslalam wiadomosc do kliniki annemarie czekam na odpowiedź. Co jest jeszcze odpowiedzialne za implantacje zarodka? Jak ja nie lunie czekać bezczynnie...
hihi, to dopiero początek.Dziekuje
uroki ciazy
Melduję, że krew oddana rano, ale narazie nie sprawdzam, bo muszę do okulisty zasuwać i jakby co, to bym nie była w stanie jechać i porobić badań. Połudzę się jeszcze trochę, a co